Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

v DKinu spremljajte Liffe po Liffu

19. 3. 2021

Telekom Slovenije, ki je že 25 let ponosni glavni pokrovitelj Ljubljanskega mednarodnega filmskega festivala Liffe, svojim naročnikom televizije omogoča, da si med 21. marcem in 3. junijem filme, ki so vključeni v letošnji abonma Liffe po Liffu, ogledajo iz svoje dnevne sobe. Naročniki televizije Telekoma Slovenije lahko tako 5 filmov abonmaja Liffe po Liffu (razen filma Švic) kupijo neposredno v videoteki DKino, in sicer v kategoriji Liffe po Liffu, nakup pa se jim bo obračunal na mesečnem računu za komunikacijske storitve.

Cena filma tako ob nakupu prek spletne strani Cankarjevega doma kot v videoteki Telekoma Slovenije je 6,90 evra, naročniki, ki uporabljajo platformo za pametno življenje NEO, pa želeni film poiščejo tako, da enostavno izgovorijo »Liffe«.

Od 21. marca do 3. junija se bo v videoteki DKino razvrstilo pet odličnih filmov 31. Liffa, ki so pritegnili pozornost festivalskega občinstva, in sicer:

  • Sadeži pozabe: od 21. do 28. marca,
  • Zlo ne obstaja: od 1. do 8. aprila,
  • Dragi tovariši!: od 8. do 15. aprila,
  • Asistentka: od 6. do 13. maja,
  • Oče: od 27. maja do 3. junija.

Filmi bodo na ogled od 00.00 prvega dne do 23.59 zadnjega dne. V videoteki DKino ni mogoče koristiti vstopnic za ogled filma, kupljenih v spletni trgovini Cankarjevega doma.