Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Cena

Uporabnike opozarjamo na spletno ribarjenje oz. prejem zlonamernih sporočil

6. 2. 2019

Uporabnike opozarjamo, da po spletu kroži lažno elektronsko sporočilo, ki uporabnike storitev Telekoma Slovenije obvešča o blokadi njihovega uporabniškega računa spletne pošte SiOL in jih nagovarja k obisku lažne spletne strani. Povezava v elektronskem sporočilu je usmerjena na spletno stran, ki je na videz sicer podobna spletni strani, na kateri se nahaja prijava v spletno pošto SiOL.

V Telekomu Slovenije uporabnike obveščamo, da nismo pošiljatelji tega elektronskega sporočila. Gre za zlorabo blagovne znamke Telekom Slovenije. Uporabnike, ki so tovrstno elektronsko sporočilo prejeli, opozarjamo, da lažnega elektronskega sporočila ne odpirajo, ne sledijo povezavi v sporočilu, ki vodi na lažno spletno stran in ne vpisujejo svojih prijavnih podatkov. Če so sledili povezavi v lažnem elektronskem sporočilu, si morajo nemudoma spremeniti vstopno geslo v spletno pošto SiOL, saj so ga s poskusom prijave na lažni spletni strani razkrili pošiljatelju lažnega in zlonamernega elektronskega sporočila.

Za dodatne informacije in pomoč smo uporabnikom na voljo na brezplačnih številkah 080 8000 in 041 700 700 ali prek e-naslova info@telekom.si.

Prilagamo tudi sliko prejetega lažnega e-poročila in sliko lažne spletne strani, na katero vodi povezava v sporočilu.

Sporočilo

lazno-sporocilo-12-2-2019

Spletna stran

phishing-page-12-2-2019