Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Cena

Uporabnike opozarjamo na lažno nagradno igro

2. 9. 2016

Uporabnike opozarjamo, da se je v aplikaciji WhatsApp pojavila lažna nagradna igra, ki nagovarja uporabnike Telekoma Slovenije. Navedene nagradne igre, v kateri je potrebno odgovoriti na nekaj vprašanj, za uvrstitev v žreb za nagrado pa vpisati svojo mobilno številko in poslati SMS-sporočilo, ne izvajamo v Telekomu Slovenije. Gre za zlorabo identitete znamke Telekom Slovenije.

Uporabnike opozarjamo, naj v nagradni igri ne vpisujejo svojih podatkov in ne pošiljajo sporočila SMS. Priporočamo, da zadevo prijavijo tudi na nacionalni odzivni center za obravnavo incidentov s področja varnosti elektronskih omrežij in informacij SI-CERT (Slovenian Computer Emergency Response Team), ki je najbolj usposobljen za odkrivanje in onemogočanje tovrstnih goljufij. Več o centru SI-CERT najdete na spletnem naslovu www.cert.si, kjer so na voljo tudi kontakti in navodila za prijavo incidenta.

Za dodatne informacije in pomoč smo uporabnikom na voljo na brezplačnih številkah 080 8000 in 041 700 700 ali prek e-naslova info@telekom.si