Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Ukinitev storitve Varen dom

27. 5. 2020

Zaradi uvedbe novejše in uporabnikom prijaznejše rešitve s 30. 6. 2020 ukinjamo storitev Varen dom. Uporabnikom priporočamo prehod na storitev NEO Pametni dom oz. Pametna pisarna.

Uporabnike obveščamo, da bomo s 30. 6. 2020 zaradi uvedbe novejše in uporabnikom prijaznejše rešitve ukinili storitev Varen dom. To pomeni, da bo s tem datumom v delu, ki se nanaša na storitev Varen dom, prenehala veljati obstoječa naročniška pogodba, medtem ko pogodba ostane še naprej veljavna in brez sprememb v delu, ki se nanaša na vse ostale storitve, ki jih uporabnik uporablja.

Za nadaljnjo uporabo storitev za varnost doma in poslovnih prostorov uporabnikom priporočamo storitev NEO Pametni dom (za zasebne uporabnike) oz. Pametna pisarna (za poslovne uporabnike). V obeh primerih je storitev že vključena v mesečno naročnino paketov, tako da za njeno uporabo ni dodatnega doplačila. Vse, kar uporabniki potrebujejo za uporabo storitve, je ustrezna oprema (tj. NEO Smartbox ter pametne naprave in senzorji po izbiri uporabnika).

Storitvi NEO Pametni dom oz. Pametna pisarna sta preprosti za uporabo.

Več informacij o obeh storitvah je na voljo na spletnih straneh Telekoma Slovenije, in sicer:

storitvi NEO Pametni dom: http://ts.si/pametni-dom

storitvi Pametna pisarna: http://ts.si/pametna-pisarna

Dodatne informacije so uporabnikom na voljo na brezplačni številki 080 8000 in e-naslovu info@telekom.si (za zasebne uporabnike) oz. na brezplačni številki 080 70 70 in e-naslovu poslovni@telekom.si (za poslovne uporabnike). Več informacij je na voljo tudi na prodajnih mestih in spletnem mestu Telekoma Slovenije.