Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Ukinitev sistema klasičnega Infraneta

1. 6. 2020

Obveščamo vas, da zaradi tehnoloških sprememb ukinjamo obstoječi sistem klasičnega Infraneta, (prenos alarmnih sporočil prek sistema Infranet). Sistem klasičnega Infraneta bomo dokončno ukinili v roku 60 dni od tega obvestila, kar pomeni, da bodo s tem datumom tudi prenehale veljati obstoječe naročniške pogodbe o klasičnem Infranetu.

Varnost je v vsakdanjem življenju in pri poslovanju izjemnega pomena. Pri Telekomu Slovenije kot ponudniku storitve Infranet si nenehno prizadevamo, da vam zagotavljamo najnaprednejše in najsodobnejše storitve.

Ker je eden izmed temeljnih elementov varnosti tudi zanesljiv in varen sistem za prenos alarmnih sporočil, smo pri Telekomu Slovenije tudi na tem področju naredili korak naprej in pripravili novo rešitev – IP Infranet.

Uporabnikom sistema Infranet omogočamo brezplačni prehod na sodobnejši sistem Infranet (3. generacija), ki je pridobil certifikat o ustreznosti prenosa sporočil po najvišjih evropskih standardih in smo ga prejeli s strani Zbornice za razvoj slovenskega zasebnega varovanja. Največja prednost novega sistema je, da zagotavlja prenos alarmnih sporočil po dveh prenosnih poteh – fiksni in mobilni povezavi, česar stari sistem ni omogočal.

S prehodom na nov sistem prenosa alarmnih sporočil želimo zagotoviti še višjo stopnjo varnosti in zanesljivosti.