Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Ukinitev Popusta na zvestobo s 1. 10. 2015

31. 8. 2015

Obveščamo vas, da zaradi poenotenja programov zvestobe s 1. 10. 2015 ukinjamo nekdanji SiOL-ov program Popust na zvestobo.

Vljudno vas vabimo, da se včlanite v enoten Program zvestobe Telekoma Slovenije, ki temelji na zbiranju točk, ki jih lahko menjate za različne ugodnosti.

V Program zvestobe Telekoma Slovenije se lahko brezplačno včlanite zasebni uporabniki, samostojni podjetniki in fizične osebe, ki opravljate registrirano dejavnost, in ste naročniki storitev Telekoma Slovenije. Včlanite se lahko tudi uporabniki Mobi. Več informacij o načinu včlanitve si lahko ogledate tukaj.

Naročniki, na katere se predlagana sprememba ukinitve nekdanjega SiOL-ovega programa »Popust na zvestobo« nanaša, in ki se z navedenimi spremembami ne strinjate, imate do uveljavitve spremembe pravico odstopiti od naročniške pogodbe brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni. Navedeno pa ne vpliva in ne posega v zapadle/neplačane in pogodbeno dogovorjene obveznosti naročnika.

Dodatne informacije so na voljo na spletnih in prodajnih mestih Telekoma Slovenije in na brezplačni telefonski številki 080 8000 ali 041 700 700.