Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Cena

Telekom Slovenije je tudi v drugem valu razglašene epidemije brezplačno nadgradil vse programske sheme

2. 11. 2020

Ob podaljšanju šolskih počitnic in izvajanju ostalih strožjih ukrepov za zajezitev širjenja COVID-19 je Telekom Slovenije vsem svojim naročnikom televizije tudi tokrat brezplačno nadgradil vse programske sheme z otroškimi, dokumentarnimi, poljudnoznanstvenimi, filmskimi, športnimi in glasbenimi vsebinami. Dodatne TV-vsebine so naročnikom zaenkrat na voljo za 30 dni.

Za otroke smo v vseh programskih shemah omogočili brezplačen dostop do programov Da Vinci Learning, Nickelodeon, Minimax, Jim Jam, Nick Toons, Nick Jr., Boomerang in Cartoon/TCM.

Vsem ljubiteljem filmov in zabavnih programov so brezplačno na voljo tudi AMC, Epic Drama, TV 1000 in HGTV.

Za ljubitelje dokumentarnih in poljudnoznanstvenih vsebin smo v vse programske sheme brezplačno dodali programe Discovery Channel, Animal Planet, Discovery TLC, CBS Reality, Outdoor, Travel XP, Travel Channel, Discovery ID Xtra, Viasat History, Viasat Nature in Viasat Explore. Ob tem pa je na voljo tudi informativni program CNN.

Od športnih programov so v vseh shemah dodatno brezplačno na voljo Eurosport 1, Eurosport 2, Extreme TV, do konca meseca so vsem brezplačno na voljo tudi vsi programi Arene Sport (Arena Sport 1, Arena Sport 2, Arena eSport).

Za glasbene navdušence smo poskrbeli z brezplačnem vklopov programov MTV, Club MTV, MTV 80's, MTV 90's, VH1 in MTV Hits.