Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Storitev TViN se ukinja, nadomešča jo sodobnejša rešitev NEO

16. 12. 2021

Obveščamo vas, da bomo s 1. 2. 2022 storitev TViN, to je storitev spletne televizije, ki jo je mogoče spremljati na mobilnih napravah, v celoti nadomestili s sodobnejšo rešitvijo NEO. NEO na enem mestu prinaša celovito in napredno izkušnjo televizije in pametnega doma, in sicer tako v spletni verziji kot mobilni aplikaciji.

Uporabnike prosimo, da vsebine, ki jih imate shranjene v TViN Shrambi, shranite drugam, saj od 1. 2. 2022 TViN Shramba ne bo več dosegljiva.

Zakaj NEO?

NEO je najsodobnejša in večkrat nagrajena platforma, ki vam prinaša najboljšo izkušnjo spremljanja televizije v živo in do 7 dni nazaj, in sicer na televizorju preko NEO Smartboxa, na spletnem mestu neo.io in v mobilni aplikaciji NEO. Hkrati vam prek mobilne aplikacije omogoča upravljanje naprav pametnega doma.

NEO na celovit način združuje zabavo, televizijo, nakupe in pametne naprave v vašem domu. Nudi vam vrsto naprednih funkcij, ki skrajšajo čas iskanja vsebin na televiziji in olajšajo izbiro.

NEO lahko prek spleta ali mobilne aplikacije NEO spremljate povsod v območju EU.

Več o NEO

Na neo.io ali v mobilno aplikacijo NEO se prijavite z uporabniškim imenom in geslom za Moj Telekom (z istimi podatki, kot ste jih uporabljali za TViN). Spletna in mobilna verzija NEO sta na voljo naročnikom televizije Telekoma Slovenije.

Naložite brezplačno aplikacijo NEO na svoj mobitel še danes.