Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Razširitev storitve TViN Shramba na vse poslovne uporabnike

2. 6. 2014

Obveščamo vas, da je z 2. 6. 2014 TViN Shramba na voljo za vse poslovne uporabnike. Poleg zasebnih uporabnikov, fizičnih oseb z registrirano dejavnostjo in samostojnih podjetnikov, je storitev sedaj na voljo tudi za pravne osebe (z izjemo NMT Osnovni, Telemetrija; za naročnike SOS paket pa ni na voljo brezplačen paket TViN Shramba S).

Poslovni uporabniki boste sedaj lahko:

  • Shranjevali pomembne dokumente v enoten prostor v internetni shrambi (vaše vsebine bodo varno shranjene na strežnikih v Sloveniji)
  • Dostopali do storitve prek računalnika, tablice, mobitela in TV-ja oz. BOX-a
  • Opravljali skupinsko delo na deljenih mapah in delili datoteke z vašimi poslovnimi partnerji prek javne povezave, maila, Facebooka ali Twitterja
  • Brezplačno prenašali podatke, ki jih boste ustvarili v oblaku s predvajanjem multimedijskih vsebin in prenašanjem in sinhronizacijo datotek prek mobilnega omrežja Telekoma Slovenije

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije vam je na voljo na spletni strani www.telekom.si in na brezplačnih številkah 080 8000 ter 041 700 700, kjer vam bodo v pomoč svetovalci Centra za pomoč uporabnikom.