Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Programi Sport Kluba trenutno niso na voljo

1. 10. 2013

V Telekomu Slovenije smo s 1. oktobrom iz programske sheme SiOL TV izključili štiri programe ponudnika Adria Media Limited, Ciper, in sicer Sport Klub 1, Sport Klub 2, Sport Klub 3 in Fishing&Hunting. Dosedanja pogodba s ponudnikom se je namreč iztekla, novi pogoji pa so izrazito odstopali od razumnih pogojev na trgu. V dobro svojih naročnikov, se bomo s ponudnikom še naprej skušali pogajati. Zahvaljujemo se vam za razumevanje.

Naročniki, ki se jim je programska shema spremenila in ki se s spremembo programske sheme ne strinjajo, imajo v roku 30 dni od tega obvestila pravico odstopiti od naročniške pogodbe brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni. Navedeno ne vpliva in ne posega v zapadle in neplačane obveznosti naročnikov ter v obveznosti izpolnitve pogodbeno dogovorjenih obveznosti naročnika. Naročniki, ki so ob sklenitvi naročniškega razmerja prejeli terminalsko opremo po akcijski ceni, pri odstopu od naročniške pogodbe pred potekom obdobja vezave izberejo, ali bodo Telekomu Slovenije povrnili znesek, ki ustreza sorazmernemu delu celotne vrednosti prejete terminalske opreme in prejeto terminalsko opremo obdržali, ali pa bodo vrnili terminalsko opremo v stanju, v kakršnem jim je bila izročena, in plačali uporabnino za čas uporabe terminalske opreme, Telekom Slovenije pa jim bo vrnil kupnino.

Dodatne informacije so na voljo na www.telekom.si, na prodajnih mestih Telekoma Slovenije in na brezplačni telefonski številki 080 8000.