Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Cena

Program zvestobe – spremembe s 1. 8. 2020

22. 6. 2020

Obveščamo vas, da bomo s 1. 8. 2020 Program zvestobe Telekoma Slovenije nadgradili in preimenovali v Program zvestobe VALÚ KLUB. S tem dnem bodo začeli veljati novi pogoji (http://ts.si/VALUKLUB-pogoji) ter navodila za pridobivanje in unovčevanje točk (http://ts.si/VALUKLUB-navodila).

Program zvestobe lahko še naprej uporabljate nemoteno.

Obstoječi Program zvestobe Telekoma Slovenije bomo razširili s pametno denarnico VALÚ, s katero boste na svojem pametnem telefonu ali tablici lahko upravljali s programom zvestobe. Hkrati vas vabimo, da si v aplikaciji VALÚ ustvarite napredni profil VALÚ, za kar vas nagradimo s 300 točkami. Za več informacij obiščite www.valu.si.

Točke programa zvestobe bomo preimenovali v VALÚ točke, način njihovega pridobivanja in unovčevanja pa bomo sproti dopolnjevali, tako jih boste po novem lahko poleg obstoječih načinov pridobivali tudi ob nakupu izdelkov z enkratnim plačilom v E-trgovini ali Telekomovih centrih.

Člani, ki se z napovedanimi spremembami v Programu zvestobe Telekoma Slovenije ne strinjate, lahko članstvo v njem kadarkoli prekinete s pisnim zahtevkom, ki ga pošljete na naslov Telekom Slovenije, d.d., Naročniška razmerja, Cigaletova 15, 1000 Ljubljana, ali na e-naslov info@telekom.si. Ob izstopu iz Programa zvestobe Telekoma Slovenije se vse neporabljene točke izbrišejo. Dodatne informacije o spremembi so na voljo na spletnih straneh Telekoma Slovenije (www.telekom.si) in na brezplačni številki 080 8000.