Želite biti obveščeni o naši ponudbi?

Prijavite se na e-novice in pridobite svojo unikatno kodo za 20 % popusta za izbrano dodatno opremo v E-trgovini Telekoma Slovenije.* Kodo boste prejeli na svoj e-naslov.


Z oddajo podatkov se do preklica prijavljate na prejemanje obvestil in reklamnih sporočil Telekoma Slovenije, d.d., in soglašate s tem, da lahko Telekom Slovenije posredovane podatke uporabi za pošiljanje osebno prilagojenih obvestil in reklamnih sporočil o storitvah in ponudbi Telekoma Slovenije in podjetij iz Skupine Telekom Slovenije prek elektronske pošte. Soglasje lahko kadarkoli prekličete prek elektronske pošte (info@telekom.si) ali osebno v naših poslovalnicah ter tudi na druge, za posamezno obliko komunikacije običajne oziroma zahtevane načine, kot bo navedeno v posameznem sporočilu. Več informacij o obdelavi vaših podatkov je na voljo v Politiki zasebnosti.

Uporabniki Mojega Telekoma

V Mojem Telekomu lahko svoje nastavitve zasebnosti uredite bolj natančno. Vaše zaupanje bomo nagradili s promocijsko kodo za 50 € popusta za nakup v E-trgovini.**

* Promocijsko kodo za popust prejmejo vsi uporabniki, ki se prijavijo na e-novice, na e-naslov, ki so ga vnesli ob prijavi. Popust velja le ob nakupu izbrane dodatne opreme in se obračuna na redno ceno. Popusti se ne seštevajo. Popust velja ob nakupu dodatne opreme iz kategorije Telefonija (ne velja za podkategoriji Mobiteli in Fiksni telefoni) in iz kategorije Računalništvo (ne velja za podkategorije Namizni in Prenosni računalniki, Tablice, Monitorji, Usmerjevalniki, Modemi, Strežniki, Zunanji diski). Veljavnost kode je do 31. 12. 2019.

** Promocijsko kodo za popust prejmejo registrirani uporabniki Mojega Telekoma s polnim dostopom do svojih razmerij (pridobljena koda Telekom ID ali opravljena hitra registracija na prodajnem mestu Telekoma Slovenije), ki potrdijo vsa soglasja v sklopu Nastavitve zasebnosti v Mojem Telekomu. Uporabnik ob potrditvi vseh soglasij prejme promocijsko kodo na e-naslov, s katerim je registriran v Moj Telekom. Popust velja ob nakupu mobitela ali tablice in se obračuna na akcijsko ceno, ki naročniku pripada glede na naročniško razmerje z vezavo na 12 oz. 24 mesecev. Popust velja le pri napravah, katerih vrednost je večja od 300 EUR, in pri enkratnem plačilu z izbrano plačilno metodo (ne velja v primeru plačila prek mesečnega računa Telekoma Slovenije in pri nakupu na obroke). Nakup naprave lahko opravijo le obstoječi naročniki Telekoma Slovenije, ki izpolnjujejo Pogoje akcijskega nakupa naprav. Veljavnost kode je do 31. 12. 2019.