Želite biti obveščeni o naši ponudbi?

Prijavite se na e-novice in pridobite svojo unikatno kodo za 20 % popusta za izbrano dodatno opremo v E-trgovini Telekoma Slovenije.* Kodo boste prejeli na svoj e-naslov.

Vsi, ki ste od 6. 9. do 30. 9. 2021 oddali soglasje za obveščanje, boste uvrščeni v nagradno igro JBL. 7. 10. 2021 bomo nato izžrebali srečneže, ki bodo prejeli:

  • 1 x bluetooth zvočnik JBL Xtreme 3,
  • 7 x prenosni vodotesni zvočnik JBL GO 3.

Več o nagradni igri preverite tukaj


Izberite, če želite biti obveščeni, ko predstavljamo nove mobitele, pakete ali storitve vsem našim naročnikom. Soglasje lahko kadarkoli prekličete s klikom na povezavo v prejetih e-novicah. Soglasje velja do preklica. Več o obdelavi osebnih podatkov vam je na voljo v Politiki zasebnosti. S tem soglašate, da želite biti obveščeni o novostih in splošnih ponudbah Telekoma Slovenije prek e-pošte, hkrati pa dovoljujete, da Telekom Slovenije s tem namenom obdeluje vaše podatke, ki ste jih posredovali ob prijavi oziroma uporabi storitev, za namene neposrednega trženja blaga in storitev.

Uporabniki Mojega Telekoma

V Mojem Telekomu lahko svoje nastavitve zasebnosti uredite bolj natančno, s soglasjem za obdelavo osebnih podatkov pa sami določite, kdaj, kako in o čem želite biti obveščeni.

* Promocijsko kodo za popust prejmejo vsi uporabniki, ki se prijavijo na e-novice, na e-naslov, ki so ga vnesli ob prijavi. Popust velja le ob nakupu izbrane dodatne opreme in se obračuna na redno ceno. Popusti se ne seštevajo. Popust velja ob nakupu dodatne opreme iz kategorije Telefonija (ne velja za podkategoriji Mobiteli in Fiksni telefoni) in iz kategorije Računalništvo (ne velja za podkategorije Namizni in Prenosni računalniki, Tablice, Monitorji, Usmerjevalniki, Modemi, Strežniki, Zunanji diski). Veljavnost kode je do 31. 12. 2021.