Prijavite se na e-novice in pridobite svojo unikatno kodo za 20 % popusta za izbrano dodatno opremo v E-trgovini Telekoma Slovenije.* Kodo boste prejeli na svoj e-naslov.


Vsi, ki se boste od 10. 4. do vključno 10. 5. 2022 prijavili na e-novice, boste sodelovali v nagradni igri Urejen vrt, v kateri bomo 17. 5. 2022 izžrebali srečneža, ki bo prejel akumulatorsko kosilnico Bosch UniversalGrassCut 18 V-260.


Izberite, če želite biti obveščeni, ko predstavljamo nove mobitele, pakete ali storitve vsem našim naročnikom. Soglasje lahko kadarkoli prekličete s klikom na povezavo v prejetih e-novicah. Soglasje velja do preklica. Več o obdelavi osebnih podatkov vam je na voljo v Politiki zasebnosti. S tem soglašate, da želite biti obveščeni o novostih in splošnih ponudbah Telekoma Slovenije prek e-pošte, hkrati pa dovoljujete, da Telekom Slovenije s tem namenom obdeluje vaše podatke, ki ste jih posredovali ob prijavi oziroma uporabi storitev, za namene neposrednega trženja blaga in storitev.

Uporabniki Mojega Telekoma

V Mojem Telekomu lahko svoje nastavitve zasebnosti uredite bolj natančno, s soglasjem za obdelavo osebnih podatkov pa sami določite, kdaj, kako in o čem želite biti obveščeni.

* Promocijsko kodo za popust prejmejo vsi uporabniki, ki se prijavijo na e-novice, na e-naslov, ki so ga vnesli ob prijavi. Popust velja le ob nakupu izbrane dodatne opreme in se obračuna na redno ceno. Popusti se ne seštevajo. Popust velja ob nakupu dodatne opreme iz kategorije Telefonija (ne velja za podkategorije Mobiteli, Telefoni in Predplačniška ponudba), kategorije Računalništvo (ne velja za podkategorije Računalniki, prenosniki in tablice, Igralne konzole, Gaming stoli in mize, Mrežna oprema, Stoli in mize, Komponente gaming, Gaming računalniki, Dodatki za tiskalnike in skenerje, Monitorji, Tiskalniki in skenerji ter Gaming monitorji), kategorije Pisarna, šola in knjige (ne velja za podkategorije Pisarniške naprave, Pisala in Knjige) in kategorije Za otroka (velja samo za podkategorijo Igrače, ne velja za podkategorije Otroška vozila, Otroška oprema, Otroški vozički in Hranjenje). Veljavnost kode je do 31. 12. 2022.