Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Info in obvestila

Pred 5 dnevi

Spremembe v programski shemi televizije

V Telekomu Slovenije programsko shemo nenehno nadgrajujemo. V zadnjem obdobju smo dodali številne nove filmske in dokumentarne vsebine (Planet Earth HD in Travelxp HD, Dizi, Filmbox s 13 programi, DOX TV …).

24. 8. 2023

Kapetana Luko Dončića in slovensko košarkarsko reprezentanco lahko spremljate na Šport TV

Naročniki televizije Telekoma Slovenije si lahko vse slovenske tekme na svetovnem prvenstvu v košarki ogledate na programu Šport TV 1, ki je v času prvenstva na voljo v vseh programskih shemah. Prvenstvo med 25. avgustom in 10. septembrom 2023 gostijo Japonska, Filipini in Indonezija.

10. 8. 2023

Opozarjamo na previdnost pri prebiranju SMS-sporočil, na povezavah ne vpisujte svojih osebnih podatkov

V zadnjem obdobju zaznavamo velik porast primerov zlonamernega spletnega ribarjenja prek sporočil SMS (SMS phishing). Vsebina lažnih SMS-sporočil deluje, kot da bi bila poslana v imenu bank oz. pošte. Kot pošiljatelj se v večini primerov prikaže slovenska številka, včasih se izpiše tudi ime, na primer NLB, NKBM, POŠTA …

9. 8. 2023

V Črni na Koroškem je vzpostavljenih že 75 % fiksnih povezav Telekoma Slovenije, mobilno omrežje deluje nemoteno

Zaradi zalitja vode ter porušenih mostov in ostale cestne infrastrukture je bilo poškodovano ali pretrgano tudi fiksno omrežje; ob mostovih in cestah namreč sicer potekajo pomembne komunikacijske povezave hrbteničnega optičnega omrežja, na katerem slonijo komunikacije.

8. 8. 2023

Omrežje Telekoma Slovenije deluje nemoteno

Mobilno omrežje Telekoma Slovenije nemoteno deluje po vsej državi, dodatno pa je Telekom Slovenije včeraj v Črni na Koroškem optične povezave zagotovil tudi do svoje funkcijske lokacije.

8. 8. 2023

Brezplačen neomejen mobilni prenos podatkov za lažjo komunikacijo med sanacijo

Za lažjo komunikacijo smo v Telekomu Slovenije mobilnim naročnikom na prizadetih območjih in tistim, ki pomagajo na terenu, omogočili 30-dnevni neomejen mobilni prenos podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije.

7. 8. 2023

Deluje skoraj celotno mobilno omrežje Telekoma Slovenije; mobilni signal imajo tudi prebivalci Črne na Koroškem, Mežice in Podvolovljeka

Po tem, ko je bilo v poplavah zalitega del komunikacijske omrežja, s porušenimi mostovi in ostalo cestno infrastrukturo pa del omrežja poškodovanega ali pretrganega, so bile ekipe Telekoma Slovenije in družbe GVO od petka dan in noč na terenu, da bi vsem na prizadetih območjih čimprej zagotovili možnost komunikacije.

7. 8. 2023

Vsa naša prodajna mesta so ponovno odprta

Obveščamo vas, da so sedaj ponovno odprta vsa naša prodajna mesta, tudi na območjih, ki so jih poplave močno prizadele.

6. 8. 2023

Stanje v omrežju, 6. 8. 2023

Včeraj smo uspeli vzpostaviti povezave na nekaj pomembnih področjih, danes z aktivnostmi nadaljujemo

5. 8. 2023

Stanje v omrežju, 5. 8. 2023

Stanje na terenu je še vedno izjemno zahtevno, naše ekipe in ekipe podjetja GVO se z vsemi močmi trudijo, da na prizadetih območjih zagotovimo povezave.

4. 8. 2023

Ekipe Telekoma Slovenije in GVO na terenu delajo vse, kar je mogoče, da bodo na prizadetih območjih čimprej ponovno omogočene komunikacijske storitve

Zaradi izrednih vremenskih razmer, razlitja rek in vodotokov, sproženih zemeljskih plazov, pretrganih mostov in ponekod izpada električnega napajanja zaenkrat predvsem v severnem in zahodnem delu Slovenije prihaja do motenj v delovanju telekomunikacijskih storitev.

4. 8. 2023

Na prizadetih območjih lahko prihaja do omejenega poslovanja na prodajnih mestih

Zaradi razlitja rek in vodotokov ter poškodovane cestne infrastrukture lahko na območjih, ki jih je deževje najbolj prizadelo, prihaja do omejenega poslovanja oz. zaprtja posameznih prodajnih mest Telekoma Slovenije.

12 od 708