Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Cena

Prednost internetnega prometa

17. 12. 2013

V Telekomu Slovenije smo nadgradili storitev internet, kjer si lahko uporabniki sami v Mojem Telekomu uredijo internetni promet po pomembnosti. S prioritizacijo omogočite prednost brskanju po spletu (NEO, TViN, Facebook, YouTube, svetovni splet, itd... ), uporabi varnega komuniciranja na internetu (spletno bančništvo, e-pošta, nakupovanje na spletu) ter DNS-prometa pred vsemi ostalimi aplikacijami in vrstami internetnega prometa.

Uporabniška izkušnja na internetu se s tem poveča, saj si uporabniki lahko sami uredijo svoj internetni promet po pomembnosti, še posebej v primeru, kjer na istem širokopasovnem priključku do spleta dostopa več uporabnikov hkrati.

Storitev je brezplačna in na voljo vsem naročnikom storitve fiksni internet, naročnikom storitev na OŠO in poslovnih paketov.

Prednost internetnega prometa uporabniki uredijo v Mojem Telekomu v zavihku Internet. Sprememba nastavitev je mogoča vsakih 10 minut.

V Telekomu Slovenije se s tem trudimo izboljšati uporabniško izkušnjo uporabe internetnih aplikacij na način, ki je skladen z Zakonom o elektronskih komunikacijah ZEKom-1.