Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Plačilo nakupa v spletni trgovini Google Play z računom Telekoma Slovenije

8. 3. 2017

Telekom Slovenije v sodelovanju z družbo Google kot prvi operater v Sloveniji uvaja dodatno možnost plačila nakupov v aplikacijski trgovini Google Play, in sicer prek računa za opravljene storitve Telekoma Slovenije, ki ga prejmejo naročniki po izteku meseca. Možnost tovrstnega plačila je na voljo naročnikom mobilnih storitev Telekoma Slovenije za nakup aplikacij, iger ter filmskih, glasbenih in drugih vsebin, ki jih nudi aplikacijska trgovina Google Play. Na ta način bančna kartica ni pogoj za nakup v aplikacijski trgovini Google Play, prav tako pa naročnikom za izvedbo plačila ni treba ponudniku vsebin prek spleta posredovati občutljivih podatkov.

Naročniki bodo novo možnost plačila v aplikacijski trgovini Google Play lahko izbrali, ko bodo želeli dodati novo plačilno sredstvo ter pri tem povezali svoj Google račun s svojo mobilno številko. Ob plačilu izbranih vsebin se jim bo kot dodatna možnost ponudila še izbira računa Telekoma Slovenije. V kolikor se naročniki odločijo za to možnost, pred prvim nakupom potrdijo, da so seznanjeni in da soglašajo s pogoji uporabe storitve. Strošek nakupa v trgovini Google Play s plačilom prek računa Telekoma Slovenije je omejen na 30 evrov mesečno (cena z DDV), medtem ko je sama storitev zagotavljanja tovrstnega plačila za naročnike brezplačna.

Staršem, ki so mobitel z naročniškim razmerjem izročili svojim otrokom, svetujemo, da se z otrokom pogovorijo o uporabi tovrstnega plačila ter osnovah varnosti in zasebnosti na mobilnih napravah.

Pogoji za uporabo storitve nakupovanja vsebin v aplikacijski trgovini Google Play

Več informacij o plačilu v aplikacijski trgovini Google Play za naročnike mobilnih storitev Telekoma Slovenije je na voljo na http://ts.si/placilo-google-play.