Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Paket EU brezskrbni za popolnoma brezskrbno komunikacijo doma in v tujini

23. 6. 2015

Telekom Slovenije zasebnim in poslovnim uporabnikom, ki želijo popolnoma brezskrbno komunikacijo, nudi nov mobilni paket EU brezskrbni. Novi paket vključuje neomejene pogovore in neomejena sporočila SMS/MMS v vsa slovenska omrežja ter uporabo 100 enot za pogovore in sporočila SMS v državah območja EU za 20,95 evra na mesec. Omogoča popolnoma brezskrbno uporabo mobilnega interneta, skladno s potrebami uporabnika. Uporaba mobilnega interneta se namreč obračuna glede na dejansko porabo, ne glede na količino prenesenih podatkov pa uporabnik nikoli ne bo plačal več kot 7 evrov na mesec za kar 10 GB prenosa podatkov v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije in kar 1GB v državah območja EU.

Prenos podatkov v Sloveniji in v državah območja EU se naročnikom paketa EU brezskrbni obračuna glede na dejansko porabo (v Sloveniji 2 centa za 1 MB in v tujini po ceniku izbranega operaterja), vendar ne več kot 7 evrov na mesec. V Sloveniji ob doseženih 10 GB prenosa podatkov stopi v veljavo princip pravične uporabe, s čimer se prenosne hitrosti znižajo na 64 kb/s. Z naslednjim obračunskim obdobjem se ponovno vzpostavi običajna hitrost prenosa podatkov. V državah območja EU ima naročnik po porabi 1GB prenosa podatkov možnost dodatnega zakupa količin, in sicer 250 MB za 5 evrov mesečno. Dodatni zakup količin lahko opravi tudi večkrat znotraj obračunskega obdobja.

V mesečno naročnino paketa je vse do 30. junija 2016 vključena tudi naročnina na storitev Deezer.

Naročniško razmerje za paket EU brezskrbni lahko v akcijskem obdobju do 31. 8. 2015 sklenejo zasebni ali poslovni uporabniki.

Več informacij o paketu EU brezskrbni.