Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Omejen način delovanja mobilne aplikacije Daljinec+

3. 6. 2022

Obveščamo vas, da prijava v mobilno aplikacijo Daljinec+ ne deluje več, saj je bila vezana na domeno tvin.si, ki smo jo pred kratkim ukinili.

Za vse uporabnike aplikacije Daljinec+, ki ste še prijavljeni v aplikacijo, bodo vse funkcionalnosti aplikacije še vedno na voljo do nadaljnjega.

V primeru odjave pa se ne boste mogli več prijaviti nazaj, kar pomeni, da funkcija preslikave vsebine iz aplikacije Daljinec+ na komunikator BOX ne bo več delujoča, prav tako ne vsebinski sklop Moj izbor. Vse ostalo, kar ponuja mobilna aplikacija (sklopi Izpostavljeno, TV-spored, Najbolj gledano, Moj TV in uporaba virtualnega daljinca), pa bo še vedno delujoče brez prijave.

Mobilna aplikacija Daljinec+ od danes naprej ne bo več dostopna v trgovini Google Play in Apple Store. S 1. 7. 2022 pa aplikacija Daljinec+ ne bo več delujoča tudi v zgoraj opisanem omejenem načinu. Naročnikom televizije Telekoma Slovenije svetujemo uporabo mobilne aplikacije NEO, ki vsebuje še več funkcionalnosti kot aplikacija Daljinec+.