Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Obvestilo za uporabnike aplikacije Urbana, ki uporabljajo sistem Bicikelj

10. 2. 2020

Obveščamo vas, da bo 12. 2. 2020 zaradi zahtev operacijskega sistema Android na voljo nova različica mobilne aplikacije Urbana. Ob namestitvi nove različice se bo zaradi specifik nove verzije operacijskega sistema Android 10 spremenila ID-številka mobilne Urbane. Dobroimetje, aktivna plačila, povezana številka in dosedanji način uporabe mobilne Urbane ostajajo nespremenjeni.

Uporabniki izposoje koles Bicikelj bodo morali po omenjeni posodobitvi mobilno Urbano ponovno povezati s sistemom Bicikelj. Za pridobitev nove 12-mestne kode bodo morali na e-naslov info@bicikelj.si poslati številko uporabnika v sistemu Bicikelj, ki so jo dobili na e-naslov ob prvi registraciji v sistem Bicikelj. V povratnem e-sporočilu bodo nato prejeli novo 12-mestno kodo, ki jo bodo ob prvi naslednji izposoji kolesa vnesli na terminalu Bicikelj.

Uporabniki sistema Bicikelj bodo o nadgradnji, datumu prehoda in potrebnih aktivnostih obveščeni prek SMS-sporočila.

Za druge storitve mobilne aplikacije Urbana, kot so plačilo prevoza z avtobusi LPP, plačilo parkirnine na površinah v upravljanju JP LPT, storitev Urbana SMS parking, vožnja s tirno vzpenjačo in registracija v Mestnih knjižnicah Ljubljana, ni treba storiti ničesar.