Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Cena

Obvestilo o ukinitvi storitev

3. 12. 2013

Spoštovani uporabniki,

obveščamo vas, da bo z dnem 2. 1. 2014 prišlo do zamenjave določenih programov v naboru SiOL TV. Program XXL v programski shemi Standard bo nadomestil program EroxHD, program Mangas nadomesti program Trace Tropical, program AB Motors nadomesti program SCT Prive, program EroxHD nadomesti program SCT, program EroxxHD nadomesti program SuperOne, program Player Channel nadomesti program Trace Sport. Več informacij o programih bo objavljeno do konca meseca.

Prav tako bomo z dnem 2. 1. 2014 spremenili ponudbo naprednih storitev. Iz nabora storitev se umakne storitvi Facebook in Twiter, ki sta bili del naprednih storitev SiOL. Prav tako bomo iz nabora storitev umaknili Igre, ki so bile dostopne naročnikom sheme Mega HD prek TV-komunikatorjev. Uporabnikom bomo v decembru povečali število programov, na katerih bo možen ogled nazaj, s čimer se jim bo izboljšala uporabniška izkušnja SiOL TV.

Naročniki, ki se jim je programska shema spremenila in ki se s spremembo programske sheme ne strinjajo, imajo v roku 30 dni od tega obvestila pravico odstopiti od naročniške pogodbe brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni. Navedeno ne vpliva in ne posega v zapadle in neplačane obveznosti naročnikov ter v obveznosti izpolnitve pogodbeno dogovorjenih obveznosti naročnika. Naročniki, ki so ob sklenitvi naročniškega razmerja prejeli terminalsko opremo po akcijski ceni, pri odstopu od naročniške pogodbe pred potekom obdobja vezave izberejo, ali bodo Telekomu Slovenije povrnili znesek, ki ustreza sorazmernemu delu celotne vrednosti prejete terminalske opreme in prejeto terminalsko opremo obdržali, ali pa bodo vrnili terminalsko opremo v stanju, v kakršnem jim je bila izročena, in plačali uporabnino za čas uporabe terminalske opreme, Telekom Slovenije pa jim bo vrnil kupnino. Dodatne informacije so na voljo na www.telekom.si, na prodajnih mestih Telekoma Slovenije in na brezplačni telefonski številki 080 8000.