Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Obvestilo o ukinitvi portalov

8. 5. 2014

S 1. 7. 2014 bomo preoblikovali in posodobili ponudbo naših storitev na portalu Planet SiOL.net. Skladno s tem bomo nekaj storitev opustili, nekaj pa jih bomo dodali in sproti nadgrajevali, s čimer želimo vsem uporabnikom omogočiti čim boljšo uporabniško izkušnjo.

Od 1. 7. 2014 dalje bo portal Planet Siol.net dostopen samo še na naslovu www.siol.net, medtem ko se mobilni (planet.mobitel.si) in spletni portal Planet (planet.telekom.si), ki sta del portala Planet Siol.net, ukinjata. S tem se ukinjajo tudi sklopi Melodije/Slike/Igre, Info in Erotika. Vsebine znotraj sklopov Novice, Sportal, Scena,Trendi in Kultura bodo še naprej dostopne na naslovu www.siol.net. Prav tako se ukinjajo nekatere storitve znotraj sklopa Sporočanje (Klepetalnica, Dobiva se, Simpatije, Nokia messaging), druge (Integral) pa bodo še vedno dostopne prek portala Moj Telekom. Pošta SiOL je dostopna na naslovu https://prijava.siol.net/posta/. Večina storitev znotraj sklopa Moj Mobitel (Monitor, Polnjenje Mobiračuna, Integral, M:Rokovnik) bo odslej dostopna prek portala Moj Telekom in prek naših mobilnih aplikacij Android, iOS in WP8, kot na primer: Moj Telekom, Komunikator, M:Rokovnik, TViN.

S 1. 7. 2014 WAP-portal wap.dajmedol.com ne bo več dostopen. Žgečkljive vsebine pa boste še vedno lahko spremljali na naslovu www.dajmedol.com. Do videoteke za odrasle Dajmedol+, ki obsega vsaj 25 ur vsebin za odrasle in se osvežujejo vsak mesec, lahko tako na TV-zaslonih (v okviru storitve SiOL TV) kot tudi na spletu in mobilnih napravah dostopate za 9,5 EUR mesečno.

Uverturo si boste lahko po novem nastavljali na portalu Moj Telekom https://moj.telekom.si/, po 1. 7. 2014 pa ne bo več možna uporaba storitev SMS in MMS Info.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije vam je na voljo na spletni strani www.telekom.si in na brezplačnih številkah 080 8000 ter 041 700 700, kjer vam bodo v pomoč svetovalci Centra za pomoč uporabnikom.