Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Obvestilo o prenehanju trženja mobilnih naročniških paketov Brezskrbni ter o prenovljeni ponudbi mobilnih naročniških paketov

31. 8. 2017

Obveščamo vas, da od 1. 9. 2017 dalje ni več mogoče sklepanje naročniških razmerij z naslednjimi paketi: Brezskrbni A, Brezskrbni B in Brezskrbni C.

V Telekomu Slovenije s 1. 9. 2017 uvajamo nove mobilne naročniške pakete Dostopni. Naročniško razmerje s paketi Dostopni A, Dostopni B in Dostopni C lahko sklenejo novi ali obstoječi naročniki mobilnih storitev, ki so zasebni ali poslovni uporabniki.

V skladu s prenovo mobilne ponudbe navajamo spremembe pri spodaj navedenih paketih:

  • Paket EU Vključeni smo preimenovali v paket Dostopni A, storitve, ki so vključene v paket, pa ostajajo nespremenjene. Prav tako ostaja nespremenjena cena paketa.
  • Paket Brezskrbni C smo preimenovali v paket Dostopni C. Paketu smo dodali 120 minut pogovorov iz Slovenije v območje z EU-tarifo in povečali količino prenosa podatkov, ki je na voljo v območju z EU-tarifo, in sicer z 8,93 GB (9150 MB) na 20 GB. Cena paketa ostaja nespremenjena.

V ponudbo uvajamo nov mobilni naročniški paket Dostopni B. Novi paketi uporabnikom omogočajo še boljšo uporabniško izkušnjo tako doma kot tudi v območju z EU-tarifo. Več informacij o novih paketih je na voljo na www.telekom.si , na prodajnih mestih Telekoma Slovenije ali na brezplačnih telefonskih številkah 080 8000 in 041 700 700.