Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Novi programi in nova programska opcija

17. 3. 2022

V programsko shemo televizije Telekoma Slovenije smo dodali nove TV-programe in programsko opcijo Kultura.

1+1 International

TV-program 1 + 1 International je mednarodna različica ukrajinskega TV-programa 1 + 1 Media, ki prenaša v živo dogajanje z vojnega območja v Ukrajini. Programsko mesto 732 (shema Osnovna).

Zdrava TV

TV-program Zdrava TV predvaja in predlaga rešitve življenjskih situacij, v katerih se je v današnjem času znašel človek in so bistvenega pomena za njegovo duhovno in telesno zdravje. Programsko mesto 680 (shema Osnovna).

Da Vinci Learning HD

Že vsem znani izobraževalni televizijski TV-program, namenjen otrokom, starim 6–12 let, zdaj na voljo tudi v HD-kakovosti. Programsko mesto 115 (shema Mini, Standard, Mega HD).

Radio Capris – Spomini

Radijska postaja združuje uspešnice iz Slovenije, EXYU in Italije, ob tem pa predvaja še nabor glasbenih hitov iz 60/70 let. Programsko mesto 953 (shema Osnovna).

Milf TV HD

TV-program za odrasle zdaj tudi v HD-kakovosti. Programsko mesto 871 (opcija Eksplozivni+ na iPTV).

Programska opcija Kultura

Programska opcija Kultura s ceno 5€ z DDV vsebuje programa Museum HD in Mezzo Live HD z ogledom nazaj za 7 dni ter videoteko Kultura, v katero bo uvrščenih vedno več vsebin. TV-programa in videoteka vsebujejo ekskluzivne kulturne vsebine in niso na voljo v programskih shemah. Opcijo lahko naročijo naročniki z IP-televizijo, na voljo pa je tudi naročnikom paketa NEO Brezžični.

S programsko opcijo Kultura so balet, opera in druge zvrsti umetnosti vedno na dosegu roke. Kanal Museum HD vas seznanja s kiparstvom, dizajnom, arhitekturo, ulično umetnostjo, bodypaintingom in fotografijo. Mezzo Live HD pa bo navdušil vse, ki vas zanimajo klasična glasba, opera in balet.

Programsko opcijo Kultura je možno naročiti z vezavo za 24 mesecev in jo tako spremljati prvih 12 mesecev brezplačno.