Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Cena

Nov zakup za obiskovalce EuroBasketa v Nemčiji

30. 8. 2022

V času EuroBasketa 2022, torej od 1. 9. do 20. 9. 2022, bomo naročnikom mobilnih storitev in predplačnikom omogočili nov dodaten zakup Nemčija, ki vključuje 20 GB prenosa podatkov pri vseh operaterjih v Nemčiji za le 10 €.

Več informacij:

  • Dodaten zakup Nemčija za 10 € vključuje 20 GB prenosa podatkov v mobilnem omrežju operaterjev Telekom Deutschland, Vodafon in Telefonica v Nemčiji.
  • Akcijska cena zakupa je 10 €.
  • Zakup vključite tako, da pošljete SMS s ključno besedo PRVAKI na številko 1918.
  • Navedeni zakup se v omenjenem obdobju lahko vključi večkrat.

Dodatni zakup Nemčija za 10 EUR vključuje 20 GB prenosa podatkov v mobilnem omrežju operaterjev Telekom Deutschland, Vodafon in Telefonica v Nemčiji. V akcijskem obdobju od 1. 9. do vključno 20. 9. 2022 ga lahko vključijo uporabniki predplačniških storitev Mobi in naročniki mobilnih storitev. Zakup se vključi in potrdi z SMS-zahtevo s ključno besedo PRVAKI, ki jo uporabniki pošljejo na številko 1918. Navedeni zakup se v akcijskem obdobju lahko vključi večkrat, vsak zakup pa se obračuna za celo obračunsko obdobje (koledarski mesec september). Vključene količine zakupa veljajo do vključno 30. 9. 2022. Po porabi vključenih količin, namenjenih za prenos podatkov, se prenos podatkov obračuna po ceniku izbranega paketa. Količine navedenega zakupa se koristijo pred dodatnimi zakupi za države območja EU-tarife in pred vključenimi količinami naročniškega paketa. Telekom Slovenije, d.d., ne odgovarja za kakovost storitve v omrežjih navedenih nemških operaterjev. Cena je v EUR z DDV.