Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

NEO Igre lahko čez poletje igrate brezplačno

24. 6. 2021

V Telekomu Slovenije smo naročnikom televizije, ki uporabljate NEO, omogočili igranje iger kar prek televizije. Naročniki tako za kakovostno igranje potrebujete le igralni plošček, z vklopom storitve NEO Igre pa imate na voljo več kot 70 iger različnih žanrov za vso družino in igralce različnih starosti. Pri tem lahko naročniki igre brezplačno preizkušate prvi mesec od vklopa storitve, vsi, ki si boste NEO Igre aktivirali med 24. in 30. junijem, pa kar tri mesece, torej vse poletje. Trimesečno brezplačno obdobje velja tudi za naročnike, ki ste NEO Igre že preizkusili in trenutno na storitev niste naročeni.

Brezplačno obdobje se izteče glede na datum vklopa (tj. če NEO Igre vklopite 24. junija, brezplačno obdobje poteče 24. septembra), nato pa se zaračuna mesečna naročnina storitve, in sicer sorazmerno glede na iztek meseca.

Trenutno je na voljo 70 iger različnih žanrov, nabor iger vsak mesec dopolnjujemo. Za najboljšo izkušnjo pri igranju poskrbi igralni plošček Logitech F710, ki se poveže z NEO Smartboxom. Plošček je v E-trgovini na voljo za 30 evrov z možnostjo nakupa na obroke (12 krat po 2,5 evra; več tukaj).

Celoten nabor iger in več o storitvi NEO Igre tukaj.