Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Na programih Šport TV in Arena Sport je vse več privlačnih novih športnih vsebin

6. 7. 2021

Z novo sezono vse več privlačnih športnih vsebin prehaja na TV-programe, ki so na voljo v programski shemi Telekoma Slovenije.

Šport TV je pridobil ekskluzivne pravice za prenose najboljših tekem prve slovenske nogometne lige, tako da bo na podlagi t. i. prvega izbora kroga (first peak) prenašal najpomembnejšo oz. najboljšo tekmo posameznega kroga. Prvoligaška sezona 2021/22 se bo začela 17. julija 2021 in zaključila 21. maja 2022. V njej bo nastopilo deset klubov: Mura, Maribor, Olimpija, Domžale, Bravo, Tabor, Celje, Aluminij, Koper in Radomlje; naslov prvakov branijo nogometaši Mure.

Ob tem bo z novo sezono na TV-programih Šport TV mogoče spremljati tudi tekme nemške nogometne Bundeslige in druge Bundeslige; prva tekma bo na sporedu 13. avgusta.

Jeseni, ko se bodo pričele kvalifikacijske tekme za nastop na svetovnem nogometnem prvenstvu, ki ga bo naslednje leto gostil Katar, pa bo Šport TV prenašal tekme slovenske nogometne reprezentance. Prve tekme bodo septembra.

Naročniki televizije Telekoma Slovenije lahko že zdaj na programih Šport TV poleg številnih športnih vsebin spremljate tudi tekmovanja v motokrosu MXGP, kjer je trenutno vodilni petkratni svetovni prvak Tim Gajser, in tekme košarkarskega pokala Eurocup.

Ob tem pa boste z novo sezono na TV-programih Arena Sport lahko spremljali tudi tri pomembne evropske nogometne lige, in sicer špansko, francosko in italijansko.