Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Cena

Mobitela Lenovo C2 in Samsung Galaxy J1 2016 za le 1 EUR v Telekomovih centrih Celje in Maribor Rožmarin

5. 12. 2016

Ob obletnici Telekomovih centrov v Celju in Telekomovega centra Maribor Rožmarin smo pripravili akcijsko ponudbo: odlična mobitela Lenovo C2 in Samsung Galaxy J1 2016 lahko uporabniki ob vezavi za 24 mesecev dobijo za le 1 EUR, poleg tega pa izkoristijo še 20 % popusta na dodatno opremo. Ponudba velja od 5. do 10. 12. 2016.

Akcijska ponudba velja ob sklenitvi ali podaljšanju naročniškega razmerja za mobilne storitve Telekoma Slovenije za 24 mesecev v enkratnem znesku 1 EUR za Lenovo C2 in 1 EUR za Samsung Galaxy J1 2016, ki se obračuna na blagajni prodajnega mesta. Velja za vse, ki nimate veljavnega Aneksa št. 20/2013 (za obdobje vezave na naročniško razmerje 24 mesecev) ali veljavnega Dodatka k pogodbi o sklenitvi naročniškega razmerja v zvezi z nakupom terminalne opreme, sklenjenega z družbo Debitel d.d. z vezavo naročniškega razmerja 24 mesecev in izpolnjujete ostale pogoje akcijskega nakupa naprav in izpolnjujete o stale pogoje akcijskega nakupa naprav.
Ponudba ne velja za pakete: Paket SOS, pakete Mobilni Internet, Enotni paket, Paket Skupaj A, Telemetrija, paket SIM 2, Avtotelefon, Itak Internet, Duet Pop, EnotniD 200, Moj D, Druga številka – Najin D in Data paket.
20 % popusta na dodatno opremo velja za vse izdelke na zalogi v enakem obdobju in se ne sešteva z ostalimi popusti. Ponudba velja do odprodaje zalog.

Telekom Slovenije si pridržuje pravico do sprememb cen in pogojev. Cene so v EUR z DDV.