Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Itak Plejs odslej na TViN-u

25. 4. 2014

Od danes lahko uporabniki storitve Itak Plejs dostopate do svojih vsebin, ki jih imate v multimedijski shrambi Itak Plejs, prek storitve TViN Shramba. V storitev TViN Shramba se lahko prijavite z istim uporabniškim imenom in geslom, ko ste ga sedaj uporabljali za dostop do Itak Plejs. Več informacij o storitvi TViN Shramba.

Storitev Itak Plejs 25. maja 2014 ne bo več dostopna, s čimer tudi preneha veljavnost Pogojev uporabe storitve Itak Plejs.

Uporabniki storitve Itak Plejs, ki se s predlagano spremembo ne strinjajo, imajo do uveljavitve spremembe pravico odstopiti od naročniške pogodbe za uporabo storitve Itak Plejs brez odpovednega roka, brez plačila stroškov prekinitve naročniškega razmerja in brez pogodbene kazni. Pravica do odstopa od naročniške pogodbe ne vpliva in ne posega v zapadle in neplačane ter pogodbeno dogovorjene obveznosti naročnika.

Več informacij o ponudbi Telekoma Slovenije vam je na voljo na spletni strani www.telekom.si in na brezplačnih številkah 080 8000 ter 041 700 700, kjer vam bodo v pomoč svetovalci Centra za pomoč uporabnikom.