Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Filmi letošnjega festivala Liffe so na voljo tudi naročnikom televizije Telekoma Slovenije

20. 11. 2021

Zaradi velikega zanimanja za ogled filmov, hkrati pa zaostrenih epidemioloških razmer in omejitve števila obiskovalcev v kinodvoranah, so filmi 32. Ljubljanskega mednarodnega filmskega festivala Liffe, ki poteka med 10. in 21. novembrom, na voljo tudi naročnikom televizije Telekoma Slovenije. V Telekomu Slovenije smo tradicionalni pokrovitelj Liffa, naročniki televizije pa si lahko v domačem okolju ogledate 44 filmov letošnjega festivala.

Naročniki televizije Telekoma Slovenije lahko do 21 filmov letošnjega Liffa dostopate v videoteki DKino, in sicer v kategoriji LIFFE 2021, v prihodnjih dneh pa bo dodanih še 23 filmov. Naročniki, ki uporabljate plaftormo NEO, želeni film poiščete tako, da enostavno izgovorite "Liffe 2021".

Cena za ogled filma tako prek spletne strani Liffe kot v videoteki Telekoma Slovenije je 9 €. Naročnikom televizije Telekoma Slovenije se ogled obračuna na mesečnem računu za komunikacijske storitve.

Filme si je mogoče ogledati v času trajanja festivala, to je od 10. novembra od polnoči do 21. novembra do polnoči.

Naročnikom televizije Telekoma Slovenije so v videoteki DKino, v kategoriji LIFFE, na voljo tudi filmi preteklih Liffov ter uspešnice drugih festivalov. Cene za ogled so med 1,79 in 4 €.