Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Cena

Filme letošnjega digitalnega festivala Liffe si lahko naročniki televizije Telekoma Slovenije ogledate v videoteki DKino

11. 11. 2020

31. Ljubljanski mednarodni filmski festival Liffe, ki bo letos med 11. in 22. novembrom potekal v digitalnem okolju, prinaša najboljše in najbolj sveže filme letošnjega leta. Filmi bodo na voljo na spletni strani www.liffe.si, poleg tega pa smo v Telekomu Slovenije, ki je ponosni glavni pokrovitelj festivala že 25 let, ogled izbranih filmov omogočili tudi svojim naročnikom televizije. Naročniki televizije Telekoma Slovenije lahko 20 filmov letošnjega Liffa kupijo neposredno v videoteki DKino, in sicer v kategoriji LIFFE 2020, nakup pa se jim bo obračunal na mesečnem računu Telekoma Slovenije.

Cena filma tako na spletni strani Liffa kot tudi v videoteki Telekoma Slovenije je 6,90 evra, naročniki, ki uporabljajo platformo za pametno življenje NEO, pa lahko želeni film poiščejo tako, da uporabijo glasovni ukaz »Liffe 2020«. Filme si bo mogoče ogledati od 11. do vključno 22. novembra.

Naročnikom televizije Telekoma Slovenije so v videoteki DKino v kategoriji LIFFE na voljo tudi filmi preteklih festivalov Liffe ter uspešnice drugih festivalov; cene za ogled teh so med 1,79 evra in 4 evri. Naročniki, ki uporabljajo NEO, pa film poiščejo lahko tudi tako, da enostavno izgovorijo »Liffe«.

VEČ