Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Ekskluzivna programska opcija Šah z Lauro Unuk

3. 12. 2021

Obveščamo vas, da je od 3. decembra 2021 dalje naročnikom televizije Telekoma Slovenije prek NEO Smartboxa ekskluzivno na voljo nova programska opcija Šah z Lauro Unuk.

Mednarodna mojstrica Laura Unuk bo prek videoteke na platformi NEO ponudila tečaj šaha, ki je primeren tako za popolne začetnike kot bolj izkušene igralce. V tečaju bodo najprej predstavljene osnove in psihologija šahovske igre, na voljo bo tudi videovsebina z naprednejšimi šahovskimi prvinami, kot so otvoritve, napadi, obrambe, menjave figur, končnice in še več.

Cena programske opcije je 2,99 EUR (z DDV)/ mesečno, vsebina pa je dosegljiva na NEO Smartboxu ter na spletni strani in v mobilni aplikaciji neo.io.

Naročniki Telekoma Slovenije lahko programsko opcijo naročijo prek Mojega Telekoma, NEO Smartboxa, na prodajnih mestih Telekoma Slovenije in prek klicnega centra.

Programske opcije ni mogoče naročiti in do nje dostopati prek TV-komunikatorjev Netgem (TV-komunikatorjev BOX in BOX S), prav tako ne s paketi NEO Brezžični in NEO Enostavni.

Več o programski opciji je na voljo na http://ts.si/sah-laura-unuk.