Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Ekipe Telekoma Slovenije se že od petka na terenu trudijo, da bi zagotovile nemoteno delovanje telekomunikacijskih storitev

3. 2. 2014

Zaradi izrednih vremenskih razmer in izpada električnega napajanja še vedno ponekod po Sloveniji prihaja do motenj v delovanju storitev Telekoma Slovenije, se pa stanje pomembno izboljšuje. Tako je z mobilnim signalom pokrit večji del Slovenije, do motenj pa še lahko prihaja predvsem na Cerkljansko-idrijskem območju ter v posameznih delih Loške doline. Čeprav je dostop do nekaterih baznih postaj izredno nevaren in otežen, se ekipe Telekoma Slovenije že od petka trudijo, da bi tudi prebivalcem na teh območjih zagotovile čim bolj nemoteno delovanje mobilnih storitev. Popolno delovanje mobilnih storitev bo sicer vsem uporabnikom zagotovljeno, ko bo ponovno vzpostavljena nemotena oskrba z električno energijo.

V Telekomu Slovenije gospodinjstva na območjih brez električne energije pozivamo, naj vse svoje telekomunikacijske naprave izklopijo iz električnega in telekomunikacijskega omrežja. Tudi po tem, ko bodo gospodinjstva ponovno dobila električno energijo, pa bo lahko prihajalo do motenj pri zagotavljanju širokopasovnih storitev, saj so ponekod prekinjene tudi kabelske povezave.
Vse razpoložljive ekipe Telekoma Slovenije so v pripravljenosti, da bodo s celovito sanacijo tudi na kabelskem omrežju pričele takoj, ko bodo to omogočale vremenske in varnostne razmere.