Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Čas je za NEO Igre: platforma NEO odslej tudi z bogatim naborom iger za vso družino

10. 2. 2021

Telekom Slovenije je s platformo NEO v slovenske domove vnesel nove razsežnosti uporabniške izkušnje z enostavnim glasovnim upravljanjem TV-vsebin in naprav pametnega doma na enem mestu. Odslej pa NEO z NEO Igrami prinaša še dodaten in povsem nov način zabave pred televizijskim sprejemnikom. S tem v Telekomu Slovenije utrjujemo svoj položaj najnaprednejšega operaterja, saj smo postali tudi prvi in edini ponudnik iger v oblaku na slovenskem trgu.

Uporabniki storitev NEO Igre enostavno vključijo v uporabniškem vmesniku NEO Smartboxa ali prek Mojega Telekoma. Storitev NEO Igre je prvi mesec brezplačna, nato mesečna naročnina znaša 8 evrov (z DDV). V primerjavi s stroški nakupa posameznih iger je naročniški model igranja iger cenovno privlačen, poleg tega ni potreben nakup zmogljivega igralnega računalnika oziroma klasične igralne konzole. Uporabniški vmesnik storitve NEO Igre je v slovenskem jeziku, omogočeno je tudi glasovno upravljanje in iskanje iger z glasom.

NEO Igre so v osnovi namenjene zabavi za vso družino: primerne so za vse starostne skupine otrok, saj lahko starš oz. skrbnik nastavi profil, v katerem se bodo prikazovale le igre, primerne za otrokovo starost (evropski sistem PEGI). Storitev na začetku ponuja 50 iger, ki so razdeljene v različne kategorije. Za raznovrstno ponudbo je poskrbljeno, tako da lahko uporabnik izbira med akcijskimi, športnimi, pustolovskimi, otroškimi, ugankarskimi, strateškimi in dirkalnimi igrami. Ponudba se bo nadgrajevala, tako da bomo prvo leto vsaka dva meseca dodali 5 novih NEO Iger - do doseženih 100 različnih iger v portfelju.

Uporabniška izkušnja je preprosta in varna. Uporabnike čaka igralna izkušnja, kot so je vajeni na najbolj priljubljenih igralnih konzolah. Potrebujejo le: NEO Smartbox, optično povezavo in igralni plošček, med katerimi priporočamo Logitech F710, ki bo sami igri ponudil doživeto izkušnjo, poleg tega pa lahko uporabniki uporabljajo tudi igralni plošček Sony PS4 ali Xbox One, če ga priključijo na NEO Smartbox z ustreznim USB-kablom. Igralni plošček povežejo z NEO Igrami in se na svojem televizorju preprosto preizkusijo v številnih igrah, primernih za vso družino in vse starosti.

Več informacij o NEO Igrah je na voljo na http://ts.si/neo-igre.

Naj se nova zabava za vso družino začne!