Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Brezplačno SMS-obveščanje za lažje spremljanje porabe storitev Mobitel

17. 2. 2014

V februarju smo vsem naročnikom storitev Mobitel za lažje spremljanje porabe zakupljenih enot vklopili brezplačno storitev Monitor alarm. Tako odslej naročniki storitev Mobitel prejmete brezplačno sporočilo SMS, ki vas opozori ob porabi 80 % in ob porabi vseh zakupljenih količin posameznih enot storitev, ki jih imate vključene v naročniški paket, ali storitve, ki ste jih dodatno zakupili. Na ta način boste lažje spremljali svojo porabo in se izognili morebitnim nenačrtovanim višjim stroškom mobilnih storitev.

Nadgrajena storitev Monitor alarm zakupljenih količin združuje pred tem ločeni storitvi Monitor alarm zakupljenih količin in Monitor alarm zakupljenih podatkov. Tako boste odslej naročniki mobilnih storitev Telekoma Slovenije prek poenotene storitve opozorjeni na porabo zakupljenih količin, ki jih imate na voljo, pa naj bodo to zakupljeni klici, sporočila SMS/MMS ali prenos podatkov. Če boste zakupljene količine v celoti porabili, lahko naročniki mobilne storitve uporabljate še naprej, zaračunajo pa se po porabi. Uporabniki pa se lahko odločite tudi za dodatni nakup storitev, v večini primerov kar prek SMS-a.

V Telekomu Slovenije smo se za ta korak odločili, da bi naročnikom olajšali sprotno spremljanje in hkrati lažje načrtovanje porabe mobilnih storitev. Večja preglednost porabe pa naročnikom prinaša tudi več samostojnosti pri upravljanju naročniških razmerij in dodatnih storitev.

Naročniki storitev Mobitel lahko Monitor alarm zakupljenih količin izklopijo ali ponovno vklopite, prav tako lahko tudi sami nastavite poljuben znesek, ob katerem želite biti obveščeni o svoji porabi. Vklop in izklop storitve Monitor alarm zakupljenih količin si uporabniki lahko uredite z obrazcem, ki je na voljo na prodajnih mestih in na www.telekom.si, ali s sporočilom SMS (za vklop na številko 1919 pošljejo SMS s ključno besedo PORABAA K, za izklop pa PORABAA K NE). Prav tako lahko naročniki obvestila o porabi zakupljenih količin mobilnih storitev po želji prejemate tudi na dodatno mobilno številko ali elektronski naslov, kar uredite pisno. Dodatne informacije o storitvi Monitor alarm zakupljenih količin so na voljo tukaj.