Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Cena

Brezplačna nadgradnja TV-programskih shem

13. 3. 2020

Obveščamo vas, da smo v času epidemije zaradi koronavirusa od 13. 3. 2020 dalje svojim uporabnikom nadgradili vse TV-programske sheme z otroškimi, dokumentarnimi, poljudnoznanstvenimi, filmskimi in športnimi vsebinami.

Za otroke smo v vseh programskih shemah omogočili brezplačen dostop do kanalov Nickelodeon, Jim Jam, Minimax in Da Vinci Learning. Ob tem je en mesec na voljo tudi brezplačni dostop do mobilne aplikacije DaVinci Kids, ki prek video in interaktivnih vsebin otrokom na humoren in njim prilagojen način približa znanost, matematiko, tehnologijo, zgodovino, kulturo, naravo in šport. Vsebine so namenjene otrokom od 6. do 12. leta; le pri nas pa so na voljo v slovenščini.

Za ljubitelje dokumentarnih in poljudnoznanstvenih vsebin smo v vse programske sheme brezplačno dodali programe Animal planet, Discovery channel, HGTV, ID xtra, TLC, Travel channel, 24kitchen, National Geographic, Viasat history, Viasat nature in Viasat Explore.

Od športnih programov so v vseh shemah dodatno brezplačno na voljo Eurosport 1, Eurosport 2 in Eurosport 4k, do konca meseca so vsem brezplačno na voljo tudi vsi programi Šport TV.

Vsem ljubiteljem filmov pa so brezplačno na voljo tudi Fox, Fox Life, Fox Crime, Fox Movies in AMC kanal.