Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Brezplačna dodatna storitev Mobilni internet 5 dni

30. 6. 2017

Obveščamo vas, da smo za naročnike fiksnih storitev Telekoma Slovenije pripravili brezplačno dodatno storitev Mobilni internet 5 dni. Storitev je na voljo brezplačno, in sicer za uporabnike, ki imajo težavo s fiksnim internetom in se jim lahko omogoči dodatna storitev le na mobilnem razmerju Telekoma Slovenije.

Storitev se naročniku doda na podlagi prijave nedelovanja fiksnih storitev, ki jo poda v SOC (nekdanji STPU). Na razmerju, ki pridobi storitev Mobilni internet 5 dni, je za obdobje 5 dni (od trenutka vključitve) na voljo neomejena uporaba mobilnega interneta. Po preteku 5 dni se storitev samodejno izklopi.

V času vklopljene storitve Mobilni internet 5 dni se količine za mobilni prenos podatkov, ki so aktivne na mobilnem razmerju, ne odštevajo. Uporabnik prejme SMS ob vklopu in izklopu storitve. Storitev je za brezplačno uporabo na voljo le v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije. Uporaba v času gostovanja ni omogočena. Uporabnik lahko uporablja storitev Mobilni internet 5 dni za vse storitve, ki jih lahko koristi na svoji napravi (npr. TViN, Shramba, Youtube, Deezer …).