Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Apple še ni objavil datuma uradne prodaje iPhone 6 in iPhone 6 Plus v Sloveniji

1. 10. 2014

Apple, s katerim ima Telekom Slovenije edini v Sloveniji ekskluzivno pogodbo za prodajo mobitelov iPhone, še ni objavil datuma uradnega pričetka prodaje modelov iPhone 6 in iPhone 6 Plus v Sloveniji. V Telekomu Slovenije pričakujemo, da bo datum objavil kmalu.

Telekom Slovenije je edini uradni prodajalec iPhone v Sloveniji in edini, kateremu Apple zaupa do te mere, da ima z nami sklenjeno direktno pogodbo. Ko bo Apple Slovenijo uvrstil na seznam držav za uradno prodajo iPhone 6 in iPhone 6 Plus (kakršna je praksa Appla tudi v ostalih državah po svetu), bomo o tem takoj obvestili javnost. V Telekomu Slovenije spoštujemo poslovne dogovore in pogodbe, zato s prodajo ne bomo pričeli pred uradnim datumom in pred pričetkom uradne prodaje.

Tako kot je Applova praksa v ostalih državah, smo tudi v Telekomu Slovenije pred pričetkom uradne prodaje iPhone 6 in iPhone 6 Plus skupaj z Applom opravili tehnična testiranja obeh naprav v naših omrežjih, s čimer želimo skupaj z Applom našim uporabnikom zagotoviti najboljšo možno uporabniško izkušnjo. Tudi tokrat bomo kot uradni prodajalec zagotovili, da bo uporabnikom Telekoma Slovenije na voljo zadostna količina tako iPhone 6 kot iPhone 6 Plus v različnih izvedenkah ter s celovito prodajno in poprodajno podporo, saj z Applom odlično sodelujemo. Odraz dobrega sodelovanja Telekoma Slovenije z družbo Apple je tudi dejstvo, da operacijski sistem iOS 8 delno podpira tudi slovenski jezik. Tako je slovenščina na voljo kot eden od jezikov tipkovnice, prav tako pa bodo lahko slovenski uporabniki izbrali slovenščino kot preferenčni jezik, v katerem naj delujejo aplikacije in spletne strani.

Uradne produktne informacije o iPhone so na voljo na: www.apple.com/iphone.