Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Varnostne rešitve

Število kibernetskih napadov se je v zadnjem desetletju več kot potrojilo. Vsako peto podjetje je že bilo tarča napada in vsakih 39 sekund se zgodi kibernetski napad. Ni več vprašanje, ali boste napadeni, ampak kdaj boste.

Oddaj povpraševanje
Oblačne In Varnostne Storitve
Telekom Brosura V5 1 Thumb

Tudi Slovenija na radarju kibernetskega kriminala

Brošura Kibernetska varnost je del skupnega projekta Telekoma Slovenije in Časnika Finance, katerega namen je ozaveščanje poslovne javnosti o pomenu vlaganj v kibernetsko varnost.

V brošuri lahko med drugim preberete primer napada na manjše podjetje, kako je lahko na prvi pogled majhna pomanjkljivost usodna za kibernetsko varnost podjetja, kako nevarno postaja ribarjenje in kakšne bodo kibernetske grožnje prihodnosti, pri katerih bo glavno vlogo imela umetna inteligenca.

Ko ti hekerji svet obrnejo na glavo: zgodba slovenskega podjetnika

O izkušnjah s kibernetskimi napadi slišimo le redko, a to ne pomeni, da se ti ne dogajajo. Razlog za molk se skriva v tem, da se večina napadenih podjetij boji, da bi deljenje takšne izkušnje slabo vplivalo na ugled njihovega posla. Rok Starič, lastnik podjetja Rok's Nut Butter, je drugačen. O svoji izkušnji govori brez zadržkov, saj pravi, da lahko morda tako komu pomaga, da se izogne hekerskemu napadu. Poglejte si njegovo zgodbo.

Ddos

Ostale varnostne rešitve

Sodobne rešitve za varno poslovanje vašega podjetja in več stopenjsko varovanje podatkov.

Ip Infranet

IP-infranet

Varnost je zelo pomemben dejavnik v vsakdanjem življenju in poslovanju. Za ustrezno zagotovitev varnosti je treba zagotoviti varen sistem za prenos alarmnih sporočil.