Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Cena

Zmenek v DKinu: izberi svoj valentinov film

Tamara Harb
Tamara Harb
Pred 20 dnevi
·
Čas branja: 4 min
·
Poslušaj vsebino

Za valentinovo v DKinu.

Romantične komedije so stalnica valentinovega, a za zmenek so seveda primerni tudi drugi žanri. Ljubitelji groze se bodo morda raje stiskali ob dobri grozljivki, drugi bodo iskali film ob katerem lahko spočijejo možgane in se sprostijo, tretji bodo valentinovo ignorirali, a si morda vseeno privoščili filmski večer. Ne glede na vaš okus, vas v DKinu čakajo filmi po znižani ceni, njihov nabor pa predstavljamo v nadaljevanju.

Petdeset in več odtenkov romance

Brez skrbi, na svoj račun boste prišli tudi ljubitelji romanc, ki so v DKinu zbrane v sklopu valentinovo. Tam najdete vse, kar bi vas utegnilo zanimati, pa naj bo na TV sporedu ali v videotekah. Med drugim tudi zloglasnih Petdeset odtenkov sive in nadaljevanja, ki seveda temeljijo na knjigah, v katerih se prepletajo romanca, erotika in drama. Tako knjige kot filmi so bili izredno uspešni in priljubljeni, v glavnih vlogah filmov pa sta Jamie Dornan in Dakota Johnson. Petdeset odtenkov sive poznajo res vsi, tudi junakinje prvega filma Klub zadovoljnih žensk, ki so knjigo brale v svojem bralnem klubu in se nato življenja lotile nekoliko drugače. V glavnih vlogah so Diane Keaton, Jane Fonda, Mary Steenburgen in Candice Bergen, ki se v nadaljevanju, Klub zadovoljnih žensk: Naslednje poglavje, odpravijo v Italijo.

Petdeset odtenkov sive in nadaljevanja ter Klub zadovoljnih žensk: Naslednje poglavje so na voljo v DKinu, v razdelku valentinovo.

Romantična drama ali grozljivka

Družba je dobrodošla pri ogledu obeh, stiskanje prav tako. Glasbeni obliž ni predvidljiva romanca, ampak bolj drama o poročenem paru, ki svoje prepire in nesporazume začne reševati z glasbo, skozi pesmi in nato skupaj s sosedom ustanovi še glasbeno skupino. Če ste še nekoliko bolj netipični, za valentinovo posezite po grozljivki. V Bazenu neskončnosti, ki ga je režiral Brandon Cronenberg, se par znajde v škripcih, ko se jima na počitnicah zgodi nesreča. Po tem hitro odkrijeta temno skrivnost kraja, kjer počitnikujeta. V glavnih vlogah sta Alexander Skarsgård in Mia Goth. Za ljubitelje psiholoških grozljivk, pa tudi »body horrorja«.

Glasbeni obliž (Band Aid) je za 1,50 EUR na voljo v DKino. Bazen neskončnosti (Infinity Pool) je na voljo v  DKinu za 1,75 EUR.

Opravljivka vs Barbie

Nekoliko bolj mladostniški nabor sedaj že izjemno slavnih vključuje Lady Bird in Nevarnost iz globine. Lady Bird je namreč film režiserke Grete Gerwig, ki je režirala tudi najbolj gledan lanski film – Barbie (prav tako na voljo v DKinu), medtem ko je glavna igralka grozljivke Nevarnost iz globine Blake Lively včasih bila znana predvsem po izredno priljubljeni seriji Opravljivka. Lady Bird, mladostnica iz Sacramenta, se v istoimenski komični drami o odraščanju sooča s pritiski družine, prijateljev in družbe, v glavni vlogi je odlična Saoirse Ronan. V grozljivki medtem držimo pesti za deskarko (Blake Lively), ki med surfanjem doživi napad morskega psa. Ko ji ta začne preprečevati odhod na kopno, se začne bitka za življenje. Lady Bird je pristna in zabavna komična drama, medtem ko je Nevarnost iz globine primerna tudi za tiste, ki ne marajo preveč grafičnih grozljivk.

Nevarnost iz globine (The Shallows) in Lady Bird sta na voljo v DKinu za 1,50 EUR.

Možgani na off

Če prisegate na popularne filme pri katerih lahko nekoliko odpočijete možgane, potem izberite akcijsko komedijo Obalna straža z Dwaynom Johnsonom, Zacom Efronom in Alexandro Daddario. Glavni junaki so reševalci na plaži v prepoznavnih rdečih kopalkah, ki so jih nosili tudi v istoimenski TV seriji. A da bo življenje v zalivu spet normalno, se morajo znebiti kriminalcev. Za tiste z nekoliko več žilice za zarote in skrivnosti pa bo film Inferno, posnet po uspešnici Dana Browna, v katerem se profesor Landon (ponovno Tom Hanks) zbudi v Italiji z amnezijo, nato pa skupaj z dr. Sienno Brooks (Felicity Jones) razrešuje zgodovinske uganke in se izogiba smrtnim nevarnostim, da bi rešil svet pred katastrofo.

Obalna straža (Baywatch) je na voljo v sklopu valentinovo za 1,50 EUR. Inferno je na voljo v DKinu za 1,50 EUR.

V videoteki DKino si filme lahko ogledate doma, v udobju dnevne sobe, tako si cela družina izbrani film ali risanko, nekatere že kmalu za tem, ko zapustijo kinematografe, ogleda za pol cene kino vstopnice. Za nakup vsebin v videoteki DKino lahko porabite tudi točke zvestobe in tako strošek nakupa filma še dodatno znižate.

Spremljajte Tehnik na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, X in TikTok.