Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Cena

Zabavna romantična komedija Tina Vodpovica Nekaj sladkega na Voyo

Tamara Harb
Tamara Harb
Pred 53 dnevi
·
Čas branja: 2 min
·
Poslušaj vsebino

Na Voyu si lahko ogledate Nekaj sladkega, zabavno romantično komedijo zmešnjav Tina Vodopivca.

Romantična komedija zmešnjav Nekaj sladkega je lansko valentinovo prispela v kinematografe, sedaj pa si jo naročniki Voya lahko ogledate tudi doma. V središču zgodbe je organizatorka dogodkov Kaja, ki se je znašla na dnu, a jo lahko reši udeležba marketinškega guruja na konferenci v Ljubljani. Seveda pride do zapleta, zato Kaja prepriča hotelskega uslužbenca, ki je guruju izjemno podoben, da ga nadomešča, dokler guru dejansko ne prispe. Ta se z avtom in zanimivo druščino poda po cestah Balkana iz Skopja do Ljubljane, in tako smo poleg komedije zmešnjav deležni še filma ceste.

Film je dobro posnet, igralci odlično opravijo svoje delo in če vas napovednik ne prepriča, filmu vseeno dajte priložnost, saj po ogledu napovednika morda ni jasno, kako zabaven bo. In če ste v dvomih glede tega, ali znajo stand up komiki snemati, premislite še enkrat. Tin Vodopivec se je lotil komedije, ki jo obvlada, skupaj z Urško Majdič napisal dober scenarij, k sodelovanju pa povabil ekipo, ki poskrbi, da film tudi odlično izgleda.

Pa prijeten ogled ;)

Unnamed

50 % ceneje

Ob vezavi

Naročniški video na zahtevo s TV-vsebinami POP TV, KANAL A, KINO, BRIO in OTO v živo in za 7 dni nazaj.

že od7,99 €
3,99 €
/
za dve leti

Telekom Slovenije je finančno podprl ustvarjanje filma.

Novi in obstoječi naročniki fiksnih paketov s televizijo lahko izberete programske opcije s 50-odstotnim popustom za 24 mesecev ob vezavi za 24 mesecev. Tako lahko serije in filme na Voyo spremljate že za 3,99 EUR na mesec za dve leti. Podrobnosti najdete na Telekomovi spletni strani.