Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Razčlenjeni račun

Razčlenjeni račun je podroben seznam opravljenih in zaračunanih storitev. Pridobite ga lahko v tiskani ali elektronski obliki in le na zahtevo naročnika. V skladu z zakonskimi določbami in Splošnimi pogoji uporabe elektronskih komunikacijskih storitev družbe Telekom Slovenije, d.d., vam prikazujemo prikriti razčlenjeni račun in pregled ter porabo klicev. Zadnje tri števke pri telefonskih številkah so prikrite oziroma nadomeščene z znakom x (npr.: 041 700 700 se prikaže v obliki 38641700XXX). Neprikrit razčlenjeni račun lahko naročite posebej z obrazcem. Skladno z določili točke 6.12 Splošnih pogojev uporabe elektronskih komunikacijskih storitev družbe Telekom Slovenije, d.d., za storitve, opravljene v tujini prek omrežij tujih operaterjev, Telekom Slovenije omogoča le izpis tistih podatkov, ki jih prejme od tujih operaterjev.

Razčlenjeni račun naročite z obrazcem Vloga za izdajo razčlenjenega računa. Tiskani razčlenjeni račun se vam zaračuna v skladu s cenikom.

Namig: naročite elektronski razčlenjeni račun, saj je brezplačen, enostaven za uporabo in prijazen do okolja. E-razčlenjeni račun za mobilne in fiksne storitve (za IP-telefonijo) se osvežuje sproti, po vsaki opravljeni storitvi. Tako ste o porabi vedno na tekočem. Za fiksno telefonijo (PSTN, ISDN) lahko razčlenjeni račun naročite tudi na e-naslov.

Mesečni razčlenjeni račun lahko naročite za največ zadnje tri mesece.

Trajni razčlenjeni račun:

  • prejmete ga vsak mesec, nekaj dni po prejemu računa,
  • če ga naročite za tekoči mesec, izpis prejmete naslednji mesec, nekaj dni po računu in
  • naročilo na pisni trajni razčlenjeni račun velja do preklica. Pisni razčlenjen račun se v tem primeru obračuna 2,20 EUR/mesec.