Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Blokada paketnega prenosa podatkov v tujini

Blokada paketnega prenosa podatkov v tujini

Da ne bi nehote prenašali podatkov v tujih omrežjih in da se izognete nepotrebnim stroškom, ki nastanejo zaradi prenosa podatkov v tujini, vključite eno izmed brezplačnih storitev za blokado paketnega prenosa podatkov v tujini.

BLOKADA GPRS TUJINA IZVEN EU

Naši mobilni paketi ne vključujejo količin prenosa podatkov izven držav območja EU-tarife, zato vam svetujemo vklop brezplačne storitve Blokada GPRS tujina izven EU, ki zagotavlja, da se prenos podatkov vzpostavi le v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije in v državah območja EU-tarife.

BLOKADA PRENOSA PODATKOV IZVEN EUPrenos podatkov se vzpostavi le v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije in v državah območja EU-tarifeSMS-zahteva za VKLOP blokadeSMS-zahteva za IZKLOP blokade
TUJINA PODATKI IZVEN EU NE na 1918TUJINA PODATKI IZVEN EU DA na 1918

BLOKADA GPRS TUJINA

Če želite, da se prenos podatkov vzpostavi le v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije, pa vključite brezplačno storitev Blokada GPRS tujina. S tem se izognete morebitnemu neželenemu prenosu podatkov v omrežju tujega operaterja. Vse preostale storitve (klice, SMS-e) lahko še naprej uporabljate.

Storitev predlagamo vsem, ki živite v bližini državne meje, kjer je lahko signal omrežja tujega operaterja precej močan.

BLOKADA PRENOSA PODATKOV V TUJINIPrenos podatkov se vzpostavi le v mobilnem omrežju Telekoma SlovenijeSMS-zahteva za VKLOP blokadeSMS-zahteva za IZKLOP blokade
TUJINA PODATKI NE na 1918TUJINA PODATKI DA na 1918

Cena

Storitvi sta brezplačni.

Opombe

  • Storitvi Blokada GPRS tujina in Blokada GPRS tujina izven EU se med seboj izključujeta.
  • Naročnik ima lahko vključeno le eno storitev. V primeru, da ima nosilno naročniško razmerje vključeno storitev Blokada GPRS tujina, si jo mora izključiti, šele nato si lahko vključi Blokado GPRS izven EU.
  • V primeru, da naročnik na nosilnem naročniškem razmerju vključi Blokado GPRS izven EU, velja tudi za podrejeno razmerje. Blokade GPRS tujina izven EU ni mogoče aktivirati le na podrejenem razmerju, torej na Drugi številki in SIM 2.
  • Blokada GPRS tujina izven EU se ne izključuje z zakupi prenosa podatkov.
  • Vklop/ izklop storitve naročnik izvede s poslanim SMS-om ali v Mojem Telekomu.