Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Prijava v spletno pošto

V spletno pošto Telekoma Slovenije se prijavite z uporabniškim imenom in geslom. V primeru, da uporabniških podatkov ne poznate, kliknite tukaj.

Uporabniki e-pošte z domeno planet.si do poštnega predala dostopate z uporabniškim imenom (mobilno številko) in geslom POP3.

Prijava in odjava

Na desni strani spletne pošte se nahaja gumb Odjava, s klikom nanj se odjavite iz vašega elektronskega računa.

Prijava in odjava

PRIJAVA V SPLETNO POŠTO V TUJINI

Uporabniki, ki v tujini do svoje pošte dostopate prek spletne strani http://posta.siol.net, pri prijavi poleg uporabniškega imena in gesla vnesite tudi svojo mobilno številko. Na vpisano številko prejmete enkratno kodo, s katero dokončate prijavo v spletni vmesnik.

Varnostni ukrep je bil dodan, ker smo zaznali, da se večina zlonamernih dostopov zgodi prek spletnega vmesnika z dostopom iz tujine. Z dodatnim vnosom mobilne številke in vnosom prejete kode želimo onemogočiti enostavne zlonamerne dostope do poštnih predalov uporabnikov.

Postopek prijave:

Ob prijavi v spletni vmesnik vnesite svoje uporabniško ime in geslo ter kliknite Prijavi se.

Prijava v Pošto SiOL v tujini

Nato vnesite mobilno številko kliknite Pošlji kodo. Pozor: pošiljanje SMS-kode je mogoče le na slovenske telefonske številke. Za pošiljanje SMS-kode na tujo mobilno številko se obrnite na Tehnično pomoč uporabnikom (tehnicna.pomoc@telekom.si ali s klicem na telefonsko številko, ki deluje iz tujine: +386 599 10 000).

Ko prejmete enkratno kodo, jo vpišete v polje SMS-koda. Za prijavo v spletno pošto ponovno kliknite Prijavi se.

Prijava v Pošto SiOL v tujini