Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Prenos lastništva domene na Telekom Slovenije

 • 1

  Iz levega seznama izberite Prenos domene.

  Prenos Na Tk 1
 • 2

  V polje vpišite naziv domene, ki jo želite prenesti na Telekom Slovenije.

  Prenos Na Tk 2
 • 3

  V polje Registracijska koda vpišite registracijsko kodo, ki ste jo prejeli na portalu Moj Telekom oziroma prek pogodbe za dodatne storitve, in kliknite Potrdi prenos oziroma Nadaljuj.

  Če ste že registrirali katero od svojih domen prek našega servisa (ne velja za domene .si), lahko namesto z registracijsko kodo prenos domene uredite z vpisom ustreznih podatkov vaše domene.

  Naročniki fiksnih storitev:

  Na portal Moj Telekom se prijavite z e-naslovom in geslom za dostop do računa Moj Telekom. Če na portalu Moj Telekom še niste registrirani, si oglejte navodila. Kliknite na svoje uporabniško ime in v sklopu Internet > Dodatne storitve kliknite gumb Uredi desno od napisa Aktivacijska koda za domeno. Izpiše se aktivacijska koda.

  Niste naročnik fiksnih storitev:

  Natisnete Pogodbo za uporabo dodatnih storitev ali za pridobitev pogodbe pokličete na brezplačno telefonsko številko 080 8000. Izpolnjeno pogodbo pošljite na naslov: Telekom Slovenije, d.d., Oddelek za naročniška razmerja, Cigaletova 15, 1000 Ljubljana. Prejeli boste registracijsko kodo.

  Prenos Na Tk 3
  Koda Domena 1
  Koda Domena 2
 • 4

  Na vaš obstoječi lastniški e-naslov vam bo vaš obstoječi registrar poslal potrditveno e-sporočilo, ki ga je treba potrditi za uspešen prenos domene. Pri domenah .si, .com, .net, .eu … boste pri potrditvi prenosa potrebovali še ključ EPP, ki ga dobite pri obstoječem registrarju.

 • 5

  Po uspešnem prenosu domene .com, .net, .eu … (razen .si) se domena podaljša za obdobje 1 leta in obračuna po ceniku. Novi prenos domene se lahko izvede po 60 dneh od zadnjega prenosa domene.