Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Da Vinci

Zabavne serije, s katerimi pridobite dodatno znanje - prvi mesec brezplačno!

3,99 €
/
mesec
Vključi v Mojem Telekomu
Videoteka Davincikids Background

V videoteki najdete več kot 300 ur izobraževalnih vsebin vseh žanrov v slovenščini. Vsebine so primerne za otroke, stare med 6 in 12 let. Vsebine so ekskluzivne in jih ni moč videti drugje. Brez vezave in prvi mesec brezplačno.

Videoteka je dostopna na NEO Smartboxu, v aplikaciji NEO in na spletnem mestu neo.io.

Da Vinci Sklop Znanost In Tehnologija

Znanost in tehnologija

Otroci bodo spoznali različna področja znanosti in tehnologije sodobnega časa, od bombastične matematike do robotike z navihano robotsko mačko, ob tem pa bodo lahko preverili, kako se znajti v novodobnem digitalnem svetu.

Vsebine v sklopu: Pravi dokaz, Kako kul, Bombastična matematika, Hočem imeti supermoči, Operacija Au!, Navihana znanost, Ko odrastem, Raziskujmo: Naredi sam, Ali veš?, Izum na kvadrat, Matematika je vsepovsod, Poišči!, Operacija Au! - Poskusi to doma, Elektrika s Smorphom, Zabava v laboratoriju, Ouchtastic!, Neverjetni geniji z Dickom in Domom, Državljan Kod, Skrivni laboratorij Thomasa Edisona

Da Vinci Sklop Zgodovina

Zgodovina in odkritja

Ne bi bilo današnjega časa, če se v preteklosti ne bi zgodili izumi in dogodki, ki so zaznamovali sedanjost. Z lovci na zgodovino bodo najmlajši spoznavali navade in odkritja v različnih državah sveta, dela svetovnih umetnikov in nastanek igrač.

Vsebine v sklopu: Neverjetna odkritja, Gospod Vidra, Minuta v muzeju, Siesta Z, Grozote zgodovine, Lovci na zgodovino, Vse o igračah

Da Vinci Sklop Narava In Divje Zivali

Narava in divje živali

Je vaše otroke že od nekdaj zanimalo, zakaj so izumrli dinozavri in iz katerih živali smo se razvili ljudje? Skupaj si oglejte zgodbe o Zemlji in razvoju živih bitij ter pustolovščine na vseh delih sveta, kjer prebivajo čudovite živali in je narava še neokrnjena.

Vsebine v sklopu: Živalski anarhisti, Živa logika, Operacija Au!, Darwin in Newts

Da Vinci Sklop Sport Supermoci

Šport in moči superjunakov

Kako deluje človeško telo? Zakaj postanemo lačni in zakaj nas po treningu bolijo mišice? Morda vaše otroke zanima, kako se je razvijala zdrava kuha in kako okušati superokuse? Vse to in še več bodo otroci odkrili skozi zabavne vsakodnevne izzive odraslih.

Vsebine v sklopu: Najstniški šef (finance), Eksplozija okusov, Šport in znanost

Da Vinci Sklop Svet Okoli Nas

Svet, ki nas obdaja

Čudežni um v otroških glavicah je pogosto nerazjasnjen. Le kaj se dogaja med spanjem? Otroci bodo v sklopu filozofskih vsebin spoznali, kaj je prav in kaj narobe, kaj pomeni usoda, kaj je zlo in kaj je prava lepota.

Vsebine v sklopu: Doki, Kdo je tam?, Bitz in Bob, Zgodba o Zemlji, Vsevedneži, Zvedava Mily, Ali veš?, Moj dinozavrček, Addison, Dr. Panda, Knietzsche

Da Vinci Sklop Umetnost Ustvarjanje

Umetnost in ustvarjanje

Ali vaši otroci obožujejo ustvarjanje po sistemu DIY? Vsebine odlično prikažejo, kako enostavno ustvarite izdelke iz reči, ki jih najdete doma. Morda pa bodo otroci vzljubili fotografiranje in ugotovili, da niso vse smeti za v smeti.

Vsebine v sklopu: Roke gor, Mali mojster v vsem, Iznajdljivi izdelki, Umetnost z Mati in Dadejem, Najboljša fotografija, Navadne smeti

Mobilna aplikacija Da Vinci Kids

Aplikacija prinaša številne izobraževalne videoposnetke in interaktivne vsebine za otroke, stare od 6 do 12 let. Videoposnetki bodo vašemu otroku na humoren in zanimiv način približali znanost, matematiko, tehnologijo, zgodovino, kulturo, naravo in šport. Vse vsebine, ki se nenehno posodabljajo so v slovenskem jeziku in brez oglasov. Aplikacija je na voljo za mobitele Android in iOS.

Ob prvem vklopu programsko opcijo Da Vinci Kids v tekočem mesecu spremljate brezplačno. Mesečna naročnina se prične zaračunavati šele z naslednjim mesecem.

Mesečna naročnina je 2,99 EUR.

 • 1

  Za dostop do slovenske različice potrebujete kodo, ki jo dobite ob naročilu programske opcije Da Vinci Kids – obiščite Moj Telekom ali pošljite SMS s ključno besedo DAVINCIKIDS na 1918.

 • 2

  V naslednjem koraku kliknite povezavo, ki jo prejmete v Mojem Telekomu ali prek SMS-a, in vpišite zahtevane podatke za registracijo.

 • 3

  V spletni trgovini Google Play ali App Store si naložite aplikacijo Da Vinci Kids.

 • 4

  V aplikacijo se prijavite s podatki, ki ste jih določili na strani za registracijo.

Davincikids Mobilna Aplikacija Promo

Prodajni ponudbi