Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Videokomunikacije

Ponujamo celovite videokonferenčne rešitve

Videokomunikacije
Videokomunikacije Videokonferenca Banner

Ponujamo celovite videkonferenčne rešitve:

  • virtualne sejne sobe oz. videokonferenčne platforme za sodelovanje na daljavo (virtualna srečanja, deljenje namizja, izvajanje prezentacij ...),
  • videokonferenčno opremo za sejne sobe,
  • osebno videokonferenčno opremo (kamere, naglavne slušalke, zvočniki, mikrofoni …).

Oglejte si pogovor z našim strokovnjakom

Videokomunikacija Oprema 2023 2

Videokonferenčni sistemi

Videokonferenčni sistemi so primerni za vse velikosti in razporeditve sejnih sob. V ponudbi Telekoma Slovenije so na voljo videokonferenčni sistemi svetovno uveljavljenih proizvajalcev.

Videokonferenčni sistemi SIP/H323

Videokonferenčno srečanje se lahko vzpostavi na podlagi SIP-klica med dvema videokonferenčnima sistema ali pa s SIP-klicem v virtualno sejno sobo, v katero se lahko poveže več videokonferenčnih sistemov hkrati.

Videokonferenčni sistemi za okolje Microsoft Teams

Microsoft Teams je sodobno orodje, ki omogoča učinkovito sodelovanje in komuniciranje med zaposlenimi. S pomočjo videokonferenčnih sistemov je okolje MS Teams primerno tudi za sklicevanje sestankov z več udeleženci v sejnih sobah na različnih lokacijah.

Meeting Room

Virtualne sejne sobe

Virtualne sejne sobe vam omogočajo, da preselite sestanek ali dogodek v oblak in s tem premagujete geografske ter prostorske ovire. S sodobnimi videokonferenčnimi sistemi se sestanki in dogodki v virtualnih sejnih sobah izvedejo, kot bi se odvijali v živo.

Do virtualne sobe lahko dostopate:

  • z videokonferenčnimi sistemi,
  • z mobiteli,
  • s tablicami,
  • z osebnimi računalniki.
Videokonferenca Osebna Oprema 2023 (1)

Osebna videokonferenčna oprema

Opremite svoje delovno mesto za delo na daljavo!

Videokomunikacije nudijo neomejene možnosti sodelovanja na daljavo. Zakaj ne bi imeli oddaljenih sestankov s tako dobro sliko in zvokom, kot da ste z udeleženci v istem prostoru? Z osebno videokonferenčno opremo bodo vaši sestanki na daljavo pridobili povsem nov izgled in uporabniško izkušnjo.