Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Cena

Zgodbe hišnih ljubljenčkov na NEO

Tamara Harb
Tamara Harb
Pred 53 dnevi
·
Čas branja: 3 min
·
Poslušaj vsebino

Na NEO si oglejte krasne zgodbe hišnih ljubljenčkov.

V tem tednu hišne ljubljenčke še dodatno pocrkljajte, na NEO pa smo njim v čast zbrali vsebine iz videotek in TV programov, ki pripovedujejo njihove zgodbe, in jih najdete v razdelku Zgodbe hišnih ljubljenčkov. V programski opciji Happy Dog pa vsebine zase najdejo tudi vaši pasji kosmatinci. A najprej poglejmo, katere zgodbe so na voljo.

Kaj počnejo naši ljubljenčki, ko so sami?

Vsi smo že ob prihodu domov našli zgrizen copat, morda zasačili ljubljenčka pri vdoru v shrambo s hrano ali doživeli napad mačjih prijateljev na kartone mleka. Če bi verjeli animiranemu filmu Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov, pa med našo odsotnostjo naši dragi ljubljenčki počnejo še marsikaj drugega. Za masažo uporabijo kar kuhinjskega robota, vestno pregledajo vsebino hladilnika, si privoščijo malico ali dve in si celo prižgejo televizijo. Po ogledu filma Skrivno življenje hišnih ljubljenčkovboste veseli, da zgodba ni resnična :) Najprej terier Max sicer živi umirjeno življenje s svojo lastnico, a ko dobi pasjega sostanovalca se vse spremeni. Kužka se ne razumeta najbolje in ko se skupaj znajdeta na newyorških ulicah, kjer se morata zoperstaviti krdelu potepuških mačk, nesoglasja postavita na stranski tir in se poskušata vrniti domov.

Film je primeren tudi za mlajše otroke, zelo zabaven pa tudi za odrasle.

Poleg Skrivnega življenja hišnih ljubljenčkov lahko v DKinu uživate še v prigodah dobro znanega junaka, nagajivega zajca Petra v filmih Peter Zajec in Peter Zajec 2, ki sta na voljo tako v originalni kot sinhronizirani različici, v obeh različicah je na voljo tudi film Veliki rdeči pes Clifford, zgodba o težavah, ki nastanejo, ko pes zelo, zelo zraste. Nasvete o pogovoru z živalmi najdete v filmu Dolittle, zagotovo pa vas bo ganila tudi pripoved o prijateljstvu in odraščanju v filmu Rdeči pes Modri. Lassie je klasika, ki je ne gre zamuditi zamuditi, medtem ko Robo-Pes v življenje hišnih ljubljenčkov vpelje še tehnologijo.

Skrivno življenje hišnih ljubljenčkov, Peter Zajec, Peter Zajec 2, Veliki rdeči pes Clifford, Dolittle, Rdeči pes Modri, Lassie in Robo-Pes so na voljo v DKinu.

Kakšni bi bili naši ljubljenčki kot superjunaki?

A si predstavljate, da bi vaši ljubljenčki imeli supermoči? Lahko bi bili izjemno hitri, morda bi leteli in če bi govorili, le kaj vse bi nam povedali :) V filmu DC Liga Super ljubljenčkov spoznamo Supermanovega psa Kripta, ki ima prav tako supermoči. A ko ugrabijo njegovega lastnika in druge superjunake, mora poskrbeti za njihovo rešitev. Na srečo kmalu najde pravo ekipo za to nalogo.

Poleg zanimivih superjunaških dogodivščin v HBO OD in HBO Max najdete še filme Alvin in veverički, tri zgodbe o veveričkih, ki sicer niso superjunaki, a imajo izjemen talent, saj znajo peti in postanejo velike zvezde. Mnja, Marmaduke pa je tako poseben pes, ki vedno kaj ušpiči, da si njegove dogodivščine zaslužijo lastno zgodbo. Na srečo mu prijateljica mačka pogosto krije hrbet.

DC Liga Super ljubljenčkov, Alvin in veverički, Marmaduke so na voljo na HBO OD in HBO Max. DC Liga Super ljubljenčkov je na voljo tudi v DKinu.

TS Tehnik Pets Clanek Programska Opcija Desktop

NOVO

Akcijska ponudba

Programska opcija Happy Dog vsebuje programa Dog TV in Happy Puppy, ki sta namenjena pasjim ljubljenčkom in njihovim lastnikom.

že od5,99 €
3,00 €
/
mesec
za dve leti

Za naše kosmatince: programska opcija Happy Dog

Kaj pa pravite na TV program prilagojen le vašim kosmatincem? V sklopu programske opcije Happy Dog imate na voljo dva tovrstna programa: Happy Puppy in Dog TV. Dog TV 24 ur na dan predvaja vsebine namenjen vašim kosmatincem, da jih pomiri, razigra in jim ponudi, kar pač potrebujejo. Tudi program Happy Puppy ponuja oddaje za različne priložnosti in boljše počutje pasjih kosmatincev. Programi so pripravljeni v sodelovanju s strokovnjaki. Ali bodo vsebine gledale tudi mačke ali drugi ljubljenčki, pa preverite sami. Oba programa omogočata možnost snemanja in ogleda nazaj.

Novi in obstoječi naročniki fiksnih paketov s televizijo lahko izberete programske opcije s 50-odstotnim popustom za 24 mesecev ob vezavi za 24 mesecev. Tako lahko vaši ljubljenčki vsebine v programski opciji Happy Dog spremljajo že za 3 EUR na mesec za dve leti. Podrobnosti najdete na naši spletni strani.

Spremljajte Tehnik na družbenih omrežjih Facebook, Instagram, X in TikTok.