Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Cena

Pridite na NEO Igre

Tehnik Maks
Tehnik Maks
Pred 38 dnevi
·
Čas branja: 3 min
·
Poslušaj vsebino

Igraj NEO Igre v večjih Telekomovih centrih po Sloveniji.

Če bi radi preizkusili, kako je igrati igre brez konzole oziroma bi radi preizkusili katero od NEO Iger, nas obiščite in bomo vse razložili. Že to soboto se nam pridružite v Ljubljani v CityParku ali v Mariboru v Europarku med 11. in 18. uro in vprašajte vse, kar vas zanima v zvezi z NEO Igrami. In ja, seveda jih boste lahko tudi igrali.

A brez skrbi, če ta vikend ne utegnete, priložnosti bo še veliko. NEO Igre lahko namreč v večjih Telekomovih centrih preizkušate vse do 23. marca. Že naslednji petek, 2. februarja, bomo v Kopru, v soboto, 3. februarja, v Citycentru v Celju in v Centru Maksimus v Murski Soboti, kjer bomo ponovno 24. februarja. Potem pa še en krog naokrog, ko pa nas boste najprej našli 2. marca v Ljubljani, teden dni kasneje v Mariboru, 16. marca v Celju in 22. marca v Kopru. Igre lahko preizkusite tudi čez teden, a več zabave bo čez vikend, ko bodo na voljo tudi naši promotorji. Nedvomno pa bodo naši zaposleni kadarkoli z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja.

V katalogu NEO Iger najdete več kot 180 iger in vsak mesec dodajamo nove, tako lahko med drugim igrate tenis, drvite v igri Hot Wheels Unleashed, se preizkusite kot voznik tovornjaka ali pilot, ali pa uživate v igranju katere od legendarnih LEGO iger, npr. Indiana Jones ali Star Wars.

Če še ne veste, lahko NEO Igerigrate tudi, če nimate konzole in to kar na svojem televizorju in mobilni napravi. Potrebujete le še igralni plošček.

NEO Igre lahko naročite na NEO Smartboxu ali v Mojem Telekomu. Trenutno jih lahko naročite za 5 EUR na mesec za prvih 24 mesecev in prejmete še igralni plošček Xbox. Več o naročilu NEO Iger, si preberite na naši spletni strani.