Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Ravno klepetate po mobitelu in vmes vas pokliče še nekdo.

Ne zamudite klica. Med pogovorom ste s posebnim tonom v slušalki opozorjeni na drugi klic. Lahko ga sprejmete, prvega pa prekinete, ali pa ga začasno zadržite in pogovor nadaljujete pozneje. Če drugega klica ne sprejmete, se ta zabeleži kot neodgovorjeni.

Kako vključim?

Storitev lahko vključite prek menija mobitela ali z ukaznim nizom: v mobitel vtipkajte *43# in pritisnite tipko za klic.

Za izklop vtipkajte #43# in pritisnite tipko za klic

Cena

Storitev je na voljo le naročnikom mobilnih storitev in uporabnikom Mobi. Vklop in uporaba storitve Čakajoči klic sta brezplačna.

Opombe

Storitev Čakajoči klic vam omogoča dodatno vzpostavitev zveze, kar pomeni, da med pogovorom vzpostavite dodatno zvezo, ki je lahko odhodna zveza ali dohodna zveza. V primeru dohodne zveze je v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije dohodni klic za vas brezplačen, v tujem omrežju se dodatna dohodna zveza tudi vam obračunava po trenutno veljavnem ceniku za gostovanje v tujem omrežju.

V primeru dodatne odhodne zveze se vam klic v mobilnem omrežju Telekoma Slovenije obračunava po ceniku vašega paketa in v primeru gostovanja v tujini po ceniku tujega operaterja. Priporočamo vam, da preverite tudi napotke za opravljanje klicev v tujini.