Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Cena

WLR - Medoperaterski zakup naročniških priključkov

Header Opodjetju (1)

Telekom Slovenije operaterjem omogoča zakup naročniških priključkov za dostop do javnega telefonskega omrežja Telekoma Slovenije na fiksni lokaciji za zasebne in poslovne uporabnike (WLR – Wholesale Line Rental).

Naročnik Telekoma Slovenije, ki se je odločil za storitev predizbire klicev prek alternativnega operaterja prenosnega omrežja, ima možnost, da prekine pogodbeno razmerje s Telekomom Slovenije ter vsa vprašanja v zvezi z naročniškim razmerjem in zaračunavanjem ureja s svojim izbranim izvajalcem storitev.

Obvestilo operaterjem

21. 6. 2021 Telekom Slovenije bo z dnem 1. 8. 2021 prenehal z zagotavljanjem storitev po Vzorčni ponudbi za medoperaterski zakup naročniških priključkov za dostop do javnega telefonskega omrežja na fiksni lokaciji za zasebne in poslovne uporabnike (WLR).

Dodatna ponudba operaterjem

Telekom Slovenije ponuja operaterjem dolgoročno uporabo dopolnilne storitve Direktno izbiranje WLR DDI. Ponudba velja, če operater sklene aneks k pogodbi o medoperaterskem zakupu naročniških priključkov WLR. Ponudba velja od 1. 1. 2013 dalje do preklica.

Spletno povpraševanje

Preko enostavnega obrazca oddajte povpraševanje za naše storitve.

Kontakti v domači veleprodaji

Cigaletova ulica 15, 1000 Ljubljana

Kontakti v kontrolingu in regulativi

Cigaletova ulica 15, 1000 Ljubljana