Vsebina košarice

Vaša košarica je prazna.

Z NEO Igrami po nagrade

Odlična igralna izkušnja v izbranih Telekomovih centrih

2900X2175 Neo 1
Neo Igre header

Na platformi NEO vam ponujamo videoigre, ki jih lahko brez konzole igrate na svojem televizorju in mobilni napravi. Izbirate lahko med več kot 180 igrami vseh žanrov za vso družino in okuse. Pa smo vam že povedali, da vsak mesec dodajamo nove igre? In ne samo to – prvi dve leti igrate za samo 5 EUR mesečno.

Zdaj lahko NEO Igre med 22. januarjem in 24. marcem preizkusite v Telekomovih centrih in se potegujete za atraktivne praktične nagrade. Obdarili bomo kar tri igralce.

Izpolnite obrazec

S tem soglašate, da želite biti seznanjeni z ugodnostmi in ponudbami, ki so prilagojene vam osebno, hkrati pa dovoljujete, da Telekom Slovenije s tem namenom obdeluje vaše podatke. Za prilagoditev ponudbe lahko Telekom Slovenije uporabi vaše podatke in podatke o vaši uporabi storitev družbe, spletnih mest, aplikacij, družbenih omrežij in Programa zvestobe. Podatki se lahko obdelujejo za pripravo in posredovanje osebno prilagojenih ponudb na naslove, številke in kontakte, ki ste jih Telekomu Slovenije posredovali ob prijavi oziroma uporabi storitev prek sporočil SMS/MMS, e-pošte, klasične pošte, klicev/videoklicev, družbenih omrežij, televizije, multimedijskih platform, aplikacij in spletnih mest družbe.