1Znižana mesečna naročnina – vsi paketi Solo 19,99 EUR – 3 mesece za nove in obstoječe nevezane naročnike. Naročniki, ki še niso naročeni na programski opciji HBO in Pickbox, ju lahko naročijo za skupno ceno 10,2 € /mesec za 1 leto. Po izteku 1 leta, se programski opciji začneta zaračunavati po takrat veljavnem ceniku brez dodatnega opozorila. Po preteku 3 mesecev se prav tako prične zaračunavati redna cena izbranega paketa po takrat veljavnem ceniku. Akcijska ponudba velja od 4. 6. - 20. 8. 2018 in se izključuje z akcijsko ponudbo izdelkov. Cene so v EUR z DDV.

2Novim naročnikom paketov Solo TV, Trio A, B, C, Brezžični in Enostavni pripada v najem en TV-komunikator BOX S. Naročnik lahko na svoje naročniško razmerje pridobi v uporabo največ štiri TVkomunikatorje, pri čemer za preostale plača 2,90 EUR na mesec. Obstoječi naročniki, ki že razpolagajo z ustreznim TV-komunikatorjem (s kupljenim ali najetim), so do najema novega TV-komunikatorja upravičeni v primeru, da je obstoječi TV-komunikator nedelujoč. Obstoječim naročnikom, ki še nimajo TV-komunikatorja, se za prvi najemni BOX S zaračuna enkraten strošek v višini 20 EUR.​

Akcijska ponudba naprav za le 1 EUR velja samo za nove naročnike fiksnih paketovov ob vezavi za 24 mesecev (naročniki paketa Solo TV lahko izbirajo samo med ponudbo televizorjev). Plačilo kupnine je v enkratnem znesku prek računa Telekoma Slovenije. Možen je nakup le ene naprave iz akcijske ponudbe. Akcijska ponudba velja od 4. 6. do 20. 8. 2018 in se izključuje z akcijsko znižano ceno izbranega paketa. Cene so v EUR z DDV. Slike so simbolične. Količine izdelkov so omejene. Za več informacij o ponudbi, vključno z možnostjo vezave za 12 mesecev, obiščite www.telekom.si, Telekomov center, pooblaščeno prodajno mesto ali pokličite 080 8000. Telekom Slovenije, d.d., Ljubljana.

Nov naročnik je vsak naročnik, ki sklene pogodbo, pri tem pa je izpolnjen pogoj, da v omrežju Telekoma Slovenije priključek na njegovem naslovu in njegovi številki stanovanja v preteklih šestih mesecih ni bil zaseden. Nov naročnik s podpisom zagotavlja, da izpolnjuje ta pogoj. V primeru, da Telekom Slovenije ob preveritvi priključka ugotovi, da je naročnik kršil ta pogoj, se naročniku zaračuna celoten znesek pogodbenih obveznosti. Kot nov naročnik se ne upošteva naročnik, ki prehaja znotraj različnih omrežij Telekoma Slovenije, upošteva se le naročnik na lokaciji ne glede na tip priključka.
Naročnikom se zaračuna enkraten znesek 20 EUR za vse prehode na katerikoli cenejši paket v ponudbi fiksnih storitev. V primeru prehoda na dražji paket se prehod med paketi ne zaračuna.
Slike so simbolične. Cene so v EUR z DDV.


Prodajna ponudba paketa Solo TV
Prodajna ponudba paketa Solo TV